Reklama

Reklama

Lovci duchů

(seriál)
  • USA Supernatural (více)
Trailer 2
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Režie:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (více)

Předloha:

John Shiban (kniha)

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(15) / Epizody(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Videa (144)

Trailer 2

Recenze (551)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že som videl len niekoľko častí, ale názor, ktorý som si utvoril je viac-menej priaznivý... Supernatural je hodne atmosférická záležitosť, hoci takmer všetky časti, ktoré som videl trpeli rovnakým neduhom - nevyrovnanosťou. Niektoré boli takmer dokonalé, no našli sa aj načisto priemerné "veci". Celkovo nemôžem povedať, že ma to nezaujalo, len stále neviem, či som dostatočne motivovaný, aby som to po nociach na Markíze neprespal. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kvalita jednotlivých dílů je velice kolísavá, stejně jako celých sérií. Nic méně v době kdy jsem to viděl poprvé se mi to zalíbilo tak, že jsem si některé díly pouštěl snad dvacetkrát. Teď už ty vhsky u mě leží jen v poličce a čekají až budu mít za pár roků zase náladu se jen podívat. Mám jen první tři série. ()

Reklama

T2

všechny recenze uživatele

__Supernatural: kompletná 1.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $5,264,942 //počet predaných kusov 150,376║ __Supernatural: kompletná 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $7,041,828 //počet predaných kusov 180,606║ __Supernatural: kompletná 4.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $15,228,057 //počet predaných kusov 471,591 ║ __Supernatural: kompletná 5.sezóna▐ Tržby za predaj DVD v USA $9,454,799 //počet predaných kusov 248,876 ()

Papekus 

všechny recenze uživatele

Je sice nefér hodnotit seriál po 10ti letech, ale ač jsem se opravdu snažil, tak jsem vydržel jen prvních sedm dílů první řady. Pak jsem to musel smazat: Nemám velké nároky a třeba takový Grimm se mi hodně líbil. Ale takto nesmyslné chování postav (teď mluvím hlavně o vedlejších postavách - tj. svědcích / obětech) jsem fakt nesnesl. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně debilní seriál a když píšu totálně, tak to tak i myslím. Dva nepředstavitelně debilní idioti jezdí svým fárem po státech a loví ,,duchy". Děj je k nasrání. Postavy k posrání. Lovení duši nejsou vidět. A celková debilita filmu je k pochcání. Nedovedu si představit, jaká drzost vedla k tvůrce k zařazení seriálu mezi hororové. Až příliš to připomíná Akta X, když si ovšem odmyslíte veškeré napětí, zajímavost, rozmanitost tamějších dílů a dobré hlavní herce. Po třech dílech se nobojím poslat seriál tam, kde je jeho místo - do koše. ()

Galerie (3 834)

Zajímavosti (2 238)

  • V 15. epizodě 1. série "Benderova rodina" zazní, že Dean (Jensen Ackles) je stejný vysoký jako  Sam (Jared Padalecki), tedy 6 stop, 4 palce (tedy přibližně 193 cm). Jenže Sam je zcela očividně vyšší než Dean. (GreatestFan)
  • Herečka Katie Cassidy po 3. sérii odešla kvůli problémům s rozpočtem, proto její postavu Ruby převzala Genevieve Cortese. (GreatestFan)

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama