Reklama

Reklama

Lovci duchů

(seriál)
  • USA Supernatural (více)
Trailer 5
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Režie:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (více)

Předloha:

John Shiban (kniha)

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(15) / Epizody(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Videa (144)

Trailer 5

Recenze (547)

Mikita 

všechny recenze uživatele

Záleží na dílu, na který se natrefí. Téma, které jakoby propujuje všechny díly, je v některých dílech velmi upozaděno. Přesto mě tento seriál baví. Sice mě nemrzí, když mi nějaký díl uteče, ale když se mi nechce spát, ráda si na tento seriál počkám. Zatím mi každý díl přijde jiný, nic se neopakuje a pokaždé mě zápletka něčím malým překvapí. A hlavní hrdiny jsem si prostě zamilovala. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Ničím nepřekvapující mysteriózní seriál pohybující se někde na hranici hrůzy a teenegrovského thrilleru připomíná svým vzepřením něco mezi kultovní Akou X a populární Buffy, přemožitelkou upírů. Počítačové efekty nejsou nijak oslnivé a divákovi dávají jasně najevo, že na jejich vznik moc peněz nezbylo, protože je důležitější investovat do jiných věcí. Souhlasím, ale nejsem si jist, co je tím u tohoto díla myšleno. Na druhou stranu to může být též vinou nevelkého rozpočtu. Pokud tohle překousnete, můžeme se začít věnovat samotnému ději. Jednotlivé epizody disponují jednoduchým příběhem, v němž povětšinou hraje roli nějaká nadpřirozená síla, kterou je třeba zlikvidovat. Scénář je průměrný, stejně jako režie a herecké výkony, ale co od podobného projektu očekávat. Přes všechny zápory si myslím, že jsou Lovci duchů příjemnou oddychovou podívanou na pozdní páteční večer. 60% ()

Reklama

phoebess 

všechny recenze uživatele

Skvělý hororový seriál, který sem si oblíbila během pár dílů, ale co mi to teď v té poslední sérii (6., momentálně 10. díl) dělají? Ten typický humor a promyšlený děj, se během pár dílů naprosto vytratili! Připadá mi, že spíš scénáristi zkouší, co fanoušci vydrží, než je to doopravdy přestane bavit. :( Seriál měl skončit s pátou sérií, která měla perfektní zakončení. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Po první sérii jsem byl celkem spokojen. Člověk dostal takový horor zabalený do kratšího času. Po dalších sérií už ale moje spokojenost klesala. A to od okamžiku, kdy si to začalo hrát s anděli, ďábli a kdo ví čím ještě. To už od něčeho tajemného poskočilo k náboženství, a to už není o tajemnu, ale vlastně o víře, takže jsem se se vším přestal tak nějak ztotožňoval a radši jsem začal koukat na jiné seriály ()

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

Dobrý seriál,ale mohol by byť lepší.Mám pocit,že tie prvé série boli o dosť napínavejšie,dramatickejšie...len seriál sa stal úspešným,tak sa začali príliš rozvetvovať vedľajšie dejové línie,len aby boli minúty a nové časti o ničom.Už ma trochu unavuje veľký nadhľad hlavných hrdinoch,ich veľké ego a pokusy o šarm...niekedy mám pocit,že sú všemocný ako Xena alebo Hercules...kedysi to tak nebolo.4* dávam kôli starším sériam a čiastočne aj preto,že nechcem priznať že sa tak dlho dívam na kraviny...ale mám nutkanie šmariť supernaturalu 2* za to,že to pokazili.Ale ak serial nedokončia kvalitne kôli nízkej sledovnosti ,prepíšem 4* na 1* ako pomstu réžii ()

Galerie (3 819)

Zajímavosti (2 237)

  • Ve 12. epizodě 2. série "Změna podoby" ukáže Ronald (Chris Gauthier) bratrům obálku časopisu podporujícím jeho teorii o kyberlidech. Na obálce je vyobrazen kyberčlověk ze seriálu Pán času (od r. 2005). (Pria)
  • Adam Milligan (Jake Abel), mladší z nevlastních bratrů hlavních hrdinů je ve 22. epizodě 5. série s názvem Swan Song náhradní schránkou archanděla Michaela. Podle 19. epizody 4. série s názvem Jump the Shark je Adam narozen 29. září. Toto datum je shodou náhod také datum oslavy Svatomichalské pouti (v angličtině Michaelmas). (GreatestFan)
  • Zachariáš (Kurt Fuller) je v seriálu anděl, který je mnohem mocnější, než většina ostatních andělů v seriálu. V seriálu není nikdy zmíněno jakou má hodnost, nicméně v epizodě Dark Side Of The Moon (2010) říká, že jeho pravá podoba má 6 křídel a 4 tváře z nichž jedna je lví. Tento popis pasuje na cherubína, což je druhá nejvyšší andělská hodnost hned po serafínech (ikdyž v seriálu jsou cherubíni nejnižší a nejvyšší jsou archandělé). Cherubíni fungují jako rádcové Boha. (GreatestFan)

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama