Reklama

Reklama

Lovci duchů

(seriál)
  • USA Supernatural (více)
Trailer 4
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Režie:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (více)

Předloha:

John Shiban (kniha)

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(15) / Epizody(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Recenze uživatele Mikovec k tomuto seriálu (2)

Pekelný dům (2006) (S01E17) odpad!

Když pominu, že celý díl byl úplně zbytečný, nezáživný, chvilkami až trapný. Asi nejvíce mě na tom překvapilo, že po předchozí epizodě, kdy neviditelní démoni Sama s Deanem naprosto zřídili nemají po takových ranách, které jim démoni způsobili na obličeji vůbec žádné jizvy. Obzvláště Sam měl na levé straně tváře opravdu hluboké rány od drápů a Dean na čele, které by se hojily měsíce a v tomto díle nic? Navíc, ve většině mytologiích se rány způsobené démony hojí špatně a hnisají, tady se zdá se hojí velice rychle a dobře, bez jizev... Za mě nejhorší díl ze všech ()

Obraz (2006) (S01E19) 

Velmi zdařilý díl s nečekaným rozuzlením, jsem trošku zklamaný koncem, přeci jenom od ducha, který zabil tolik lidí bych čekal trošku přímočarosti, typickému klišé, jednu postavu uzemním a začnu se zabývat tou druhou, zatímco ta předchozí se z toho dostane a druhou zachrání se to samozřejmě nevyhnulo. Příliš předvídatelné. ()

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama