Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
TV spot 8
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

TV spot 8

Recenze (94)

unclejack 

všechny recenze uživatele

Veľmi priemerný seriál, ktorému schádza zaujímavejší scenár, prepracovanejšie postavy a trocha toho úprimného herectva, bez pretvárky a hry na ťažkých profesionálov lomka naj kamošov z pracoviska. Divák sa prakticky ani nemá s kým stotožniť, pretože len málokedy niektorý člen super duper special týmu NCIS - všechno vím, všechno znám - vykazuje nejaké charizma. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Oproti NCIS působí akčněji a postavy mám také nějak raději. Původně jsem seriálu dával 4 hvězdičky, ale časem už se začínají "okoukávat" a se čtvrtou řadou je to už tak nějak spíš nuda a průměr. Působí to nevyváženě. No a protože je ohlášena další řada a dokonce se drze scénaristé pokusili o dalčí odnož (odnož z odnože???) formou NCIS:RED, neočekávám obrat k lepším a stahuji hodnocení na 3. ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Klasické schéma všech těch moderních "kriminálek" i zde funguje. Ústřední dvojka je dostatečně sympatická, stejně jako vizuál atraktivní. Jinak ovšem nejde o nic objevného. Prostě pokud se zrovna nudíte u televize a přepnete na NCIS: Los Angeles, tak Vám seriál poskytne dostatečnou porci zábavy a odreagování. Za zmínku stojí pouze kuriózní postava Henrietty 'Hetty' Lange v podání Lindy Hunt. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Původní NCIS je dobrej seriál. Ve svém žánru moderních "postupových" amerických kriminálek jeden z nejlepších, epizodický děj je skoro vždycky protknut nějakou tou větší linkou a každá postava má svoji osobitost a je zábavná, pak producent zvolal abraka dabra a naklonoval další jednotu z Námořní vyšetřovací služby a ta... Je děsná, NIC co fungovalo v původním seriálu tu není, předně postavy jsou zkoněné na nejvyšší míru, hlavní vduo vyšetřovatelů? Zcela uniformní a nudná dvojice, z nichž jsou oba zaměnitelné army figurky, šedé, ničim nespecifické a dokonale uniformní, byli by dokonce zaměnitelní mezi sebou, kdyby jeden z nich nebyl bílej a druhej černej, navíc jsou dle mého oba i bídně zahráni, ovšem co čekat od někoho, kdo se do titulků nechá dobrovolně uvést jako LL Cool J.... I tenhle tým má své techniky a specialisty na všechno elektrotechnické, jenže to jsou bohužel nejsou postavy ani zdaleka tak zábavné, jako potetovaná sexy gothka a jsou tak nudné, že ani nevím, jak bych je mohl urazit popisem. Jediné zábavné postavy tak zůstavájí zbylí dva vyšetřovatelé, u kterých ovšem začne velmi záhy nudit jejich neustálé popichování. Navíc i případy jsou poměrně nudné, snad jen ta vedoucí oddělení, co měří asi metr třicet je zábavná, ale jen proto, že chlemtá dobré čaje, to je dost málo. ()

Pedro Morales 

všechny recenze uživatele

Úvodní titulková sekvence vystihuje tenhle seriál lépe, než cokoliv jiného - za doprovodu nevýrazné a bezpohlavní elektronické hudby vidíme všechny hlavní hrdiny drsně se tvářit a střílet z pistole, vybouchne tam auto, LL Cool J si s uncool frajerským výrazem nasadí sako a otravná šéfka sedí nad retro čajovou soupravou. Rádoby efektní, avšak otravná a místy neskutečně trapná kriminálka, svým názvem urážející původní NCIS, připomínající spíše nepodařenou béčkovou variaci na nějaké špionážní seriály. ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • Táto epizóda obsahuje odkaz, ktorý voľne nadväzuje na epizódu Zrada patriota (2010) seriálu NCIS - Námorný vyšetrovací úrad. (koba)
  • Kensi je meno japonského pôvodu. Tvorca seriálu, Shane Brennan, aj chcel do úlohy obsadiť ázijskú herečku, ale vyznelo to dosť multikultúrne, a nakoniec ju dostala Daniela Ruah. (ArMinO)
  • Epizóda je venovaná Miguelovi Ferrerovi (Owen Granger), ktorý niekoľko rokov zápasil s rakovinou hrdla, no napriek tomu naďalej spolupracoval pri natáčaní seriálu NCIS: Los Angeles. Keď choroba začala ovplyvňovať jeho hlas, tvorcovia túto skutočnosť zakomponovali do deja 8. série. Miguel Ferrer nakoniec chorobe podľahol začiatkom roku 2017 v priebehu vysielania 8. série. Hoci v tejto epizóde nebol herecky prítomný, jeho hlas možno počuť v záverečnej piesni "Knocking on Heaven’s Door," ktorú hrá kapela "The Jenerators," ktorej bol členom. (koba)

Reklama

Reklama