Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 73
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 73

Recenze (94)

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špionská námořní vyšetřovací služba. Srovnávat to s klasickou NCIS nelze. To je jako míchat jablka s hruškami. Oproti klasické NCIS jsem se zde u dost epizod nudil. Jinak to je krimiseriál s akčními prvky a humorem. Hlavní postavy G. Callen (Chris O’Donnell), zvaný “chameleon”, specialista na práci v utajení... Je takový nemastný neslaný a jeho dějová linka mnohdy připomíná agenta bez minulosti Jasona Borna. Sam Hanna (LL Cool J), bývalý člen jednotky Navy SEALs ten je v pohodě, i když občas mně štve že je až takovej dobrák. Marty Deeks (Eric Christian Olsen), spojka LAPD v NCISoblíbená postava - Kašpar, šašek, vtipálek. Hodně mě baví sledovat jeho vztah s agentkou Kensi Blyeovou (Daniela Ruah). Jejich vztah je velké pozitivu, nebejt tam asi na to nekoukám... Ale on tam je a když tam je nespouštím oči z obrazovky, protože Marty a Kensi se k sobě skvěle hodí. Věřím jim každé slovo a i ten vztah - mezi nimi je jiskra. Vedoucí provozu jednotky NCIS L.A je trpaslice Henrietta “Hetty” Lange (Linda Hunt). Na tu jsem si zpočátku nemohl zvyknout. Přišla mi nesympatická, leč dnes už si ovšem ten seriál bez ní nedokážu představit. Celé je to tvořené spíše pro mladší generaci a snaží se to bejt neustále C()()L, nicméně originálů se to nevyrovná. Proto hodnotím 4 hvězdami 70%. ()

Frollka odpad!

všechny recenze uživatele

Zlaté NCIS s Markem Harmonem. Tohle mi přijde jako jakýsi slabší odvar, se spoustou moderní technolgie (nejlépe používané ve tmě), agenti nejsou až tak sympatičtí, i když akce je tam spousty,...něco mi na tom prostě chybí.. nebo přebývá ? i když tu je spousty pozlátek a akce, nemůžu si pomoct značně mi to připomíná kriminálky NY, Miami apod. ()

Reklama

OscarH. 

všechny recenze uživatele

Od lidi, kterym se puvodni NCIS moc nelibil, slycham jen pozitivni reakce a hodnoceni pres 75%. Bohuzel ja jsem na puvodnim NCIS odchovan, s dabingem i bez nekolik krat projete serie, a puvodni NCIS tym z D.C. nedokazou nahradit a jen s tezi doplnuji. Je to takovy odvar nekolika krimi serialu, ale k NCIS to ma daleko. Bohuzel pro me zatim 60%. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Veľmi priemerný seriál, ktorému schádza zaujímavejší scenár, prepracovanejšie postavy a trocha toho úprimného herectva, bez pretvárky a hry na ťažkých profesionálov lomka naj kamošov z pracoviska. Divák sa prakticky ani nemá s kým stotožniť, pretože len málokedy niektorý člen super duper special týmu NCIS - všechno vím, všechno znám - vykazuje nejaké charizma. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Spin-off, který vychází z jiného spin-offu. O proti původnímu NCIS tady máme pěkné slunečné prostředí a holky v bikinách. Hlavní postavy mi moc nesedí, ale škádlení mezi Deeksem a Kensi pobaví a Hetty je taky zajímavá postava. Případy jsou podobné jako v původním NCIS, akorát tady je i línie s Callenovou minulostí. Občas se podívám, ale že bych musel sledovat všechny epizody. Jinak k seriálu jsem se dostal přes společné epizody s Hawaii Five-0. 55% A zajímavost na závěr i tento seriál měl mít spin-off a to NCIS: RED, ale nedostal zelenou na celou sérii, což podle mě ani není žádná škoda, protože ten dvojdíl mě vůbec nezaujal. ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • Táto epizóda priamo nadväzuje na epizódu Dotyk smrti (2012) seriálu Hawaii 5.0. (koba)
  • Tak ako v predošlej epizóde, opäť je možné v okolí hausbótu vidieť zelené kroviny a dokonca i plot. Hausbót by sa však mal nachádzať na vode. Tentokrát sa chyba opakuje dva razy - pri príchode agenta Owena Grangera (Miguel Ferrer) a následne pri príchode Julie Feldmanovej (Laura Harring). (koba)
  • Sam Hanna (LL Cool J) pred prácou v NCIS slúžil v špeciálnej jednotke námorných tuleňov, pričom jeho uniformu vidno v epizódach Papieroví vojaci (2013) a Čistota. Medzi jeho vojenské vyznamenania patrí Bronzová hviezda (Bronze Star), Purpurové srdce (Purple Heart) za zranenie v boji, Pochvalná medaila Ministerstva obrany (Joint Service Commendation Medal), Pochvalná medaila námorníctva a námornej pechoty (Navy and Marine Corps Commendation Medal), Medaila námorníctva a námornej pechoty za úspechy (Navy and Marine Corps Achievement Medal) so zlatou hviezdou, Stuha za bojovú akciu (Combat Action Ribbon) so zlatou hviezdou, Prezidentské vyznamenanie námornej jednotky (Navy Presidential Unit Citation), Vyznamenanie námornej jednotky (Navy Unit Commendation), Námorná medaila za vzornú službu (Navy Good Conduct Medal) so štyrmi bronzovými hviezdami, Medaila za službu pre národnú obranu (National Defense Service Medal) s bronzovou hviezdou, Expedičná medaila ozbrojených síl (Armed Forces Expeditionary Medal), Medaila za službu v juhozápadnej Ázii (Southwest Asia Service Medal), Medaila za operáciu v Kosove (Kosovo Campaign Medal), Medaila za nasadenie v Afganistane (Afghanistan Campaign Medal), Medaila za nasadenie v Iraku (Iraq Campaign Medal), Medaila za nasadenie vo Vojne proti terorizmu (Global War on Terrorism Expeditionary Medal), Medaila za službu vo Vojne proti terorizmu (Global War on Terrorism Service Medal), Stuha za službu na mori (Sea Service Deployment Ribbon) so striebornou hviezdou, Stuha námorníctva a námornej pechoty za službu v zámorí (Navy and Marine Corps Overseas Service Ribbon) s troma bronzovými hviezdami, Medaila OSN (United Nations Medal), Medaila NATO za operáciu v Kosove (NATO medal for Kosovo), saudskoarabská Medaila za oslobodenie Kuvajtu (نوط تحرير الكويت‎), kuvajtská Medaila za oslobodenie Kuvajtu (وسام التحرير), Námorná medaila experta na streľbu z pušky (Navy Expert Rifleman Medal) a Námorná medaila experta na streľbu z pištole (Navy Expert Pistol Shot Medal). (koba)

Reklama

Reklama