Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 153
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 153

Recenze (94)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Klasické schéma všech těch moderních "kriminálek" i zde funguje. Ústřední dvojka je dostatečně sympatická, stejně jako vizuál atraktivní. Jinak ovšem nejde o nic objevného. Prostě pokud se zrovna nudíte u televize a přepnete na NCIS: Los Angeles, tak Vám seriál poskytne dostatečnou porci zábavy a odreagování. Za zmínku stojí pouze kuriózní postava Henrietty 'Hetty' Lange v podání Lindy Hunt. ()

Pidzey 

všechny recenze uživatele

Kvalitou nejspíš horší než starší brácha, ale je to akčnější a víc se tu běhá a střílí. Ústřesní parta je sympatická a působí na mě více semknutě a kamarádsky než z původního NCIS. Celému ansáblu jednoznačně vévodí G Chrise OConnella, který se zas po dlouhé době dostal do lepší ligy. Sam je slušný drsňák a s Gm tvoří skvělou dvojku. Nicméně, za hlavní dvojkou se vůbec neztrácí drsňácká a přitom velice ženská Kensi (s kterou bych se nebál něco si začít, na rozdíl od Zivi u které by první hádka mohla skončit s kudlou v mém břiše). Kensi je zároveň mojí oblíbenkyní a Daniela Ruah je velice půvabná. Jen ta Hety mi tam nějak nesedí. Stejně jako v původním NCIS se i tady vtipkuje,hláškuje a slovně přestřikuje a je radost se na to dívat a když de do tuhého tak i ta akce je solidně natočená. Jo možná to vykrádá z NCIS co může, ale ono to funguje a pořád to patří mezi ty lepší kriminálky. Možná trochu jednodušší a čistě pro efekt a zábavu, ale pořád kvalitní. Když na to v TV narazím s chutí se podívám. ()

Reklama

TheMe 

všechny recenze uživatele

Příjemné zpestření večera před spaním. Seriál není nikterak zázračný, ale dovolím si tvrdit, že diváka přesyceného "kriminálkami" z Německa, Rakouska a podobnými odpady, nemůže nikterak urazit. Samozřejmě NCIS je jen jedna, ale jejich kolegové z LA mě velmi příjemně překvapili!! // edit: Po shlédnutí několika dalších dílů přidávám hvězdu nahoru a seriál řadím ke svým hodně oblíbeným! ()

TomasB 

všechny recenze uživatele

Mala, ale razna postarsi pani, nabuseny seal, paradne chytry cernousek, pocitacovy geek, ne moc hezka slecna, neomylny psycholog a vysetroval, ktery mel byt uz davno mrtvy, ale presto zije. Po prvnim dilu se nemohu vyhnout srovani s Gibsovou NCIS a zavlada zde solidni zklamani. Scenariste vyplnuji hlucha mista konverzaci na urovni malych decek:-(( Snad se to rozjede. ()

Frollka odpad!

všechny recenze uživatele

Zlaté NCIS s Markem Harmonem. Tohle mi přijde jako jakýsi slabší odvar, se spoustou moderní technolgie (nejlépe používané ve tmě), agenti nejsou až tak sympatičtí, i když akce je tam spousty,...něco mi na tom prostě chybí.. nebo přebývá ? i když tu je spousty pozlátek a akce, nemůžu si pomoct značně mi to připomíná kriminálky NY, Miami apod. ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • V epizóde si zahral cameo rolu agenta NCIS Marka Clookieho (na fotografii) skutočný riaditeľ NCIS - Mark D. Clookie, ktorý bol agentom NCIS od roku 1982 a funkciu riaditeľa NCIS zastával od roku 2010 do roku 2013. V epizóde prichádza k agentovi Owenovi Grangerovi (Miguel Ferrer) a pýta sa, či vznesie obvinenie. V poradí ide už o tretiu cameo rolu, ktorú si strihol skutočný riaditeľ NCIS. Predošlé dve boli v seriáli NCIS (od r. 2003). (koba)

Reklama

Reklama