Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
TV spot 10
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

TV spot 10

Recenze (94)

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem viděl jeden celý díl. Koukám na tu hlavní čtveřici, kde nechybí ženská. Jasně, proč ne. V tom jejich ústředí něco řešili a vidím, že celé to jejich NCIS vede další ženská. OK. Zápletka byla o tom, že se zapletli do něčeho, co zasahovalo i do jiných kruhů (tuším, že to odstartovalo při nějaké situaci, co řešila na ulici nějaká policajtka), takže náš tým šel na kobereček či tak něco a brala si to pod dohled i FBI či CIA (něco z toho), co samozřejmě v jejich ústředí vedla ženská. Pak náš tým jel někam v autě a pronásledovalo je jiné auto, tak rychle zastavili, vystoupili s pistolema a hned k autu, proč nás sleduješ a tak. No a z auta vystoupila nějaká tajná agentka. HEH. Už jsem jenom čekal, že tam v pozadí bude opravovat ženská telegrafní sloup, přičemž kolem projede poplářské auto, na kterém se povezou ženské, způsobí nehodu, při které začne hořet a nastoupí ženský hasičský tým. Čím dál víc degenerující amíci prostě neznají míru toho, kdy je něco ještě (genderově) korektní a kdy už je to fašistický výplach mozku. Blink. ()

Frollka odpad!

všechny recenze uživatele

Zlaté NCIS s Markem Harmonem. Tohle mi přijde jako jakýsi slabší odvar, se spoustou moderní technolgie (nejlépe používané ve tmě), agenti nejsou až tak sympatičtí, i když akce je tam spousty,...něco mi na tom prostě chybí.. nebo přebývá ? i když tu je spousty pozlátek a akce, nemůžu si pomoct značně mi to připomíná kriminálky NY, Miami apod. ()

Reklama

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Uau. Celkom milé prekvapenie. Na pôvodné NCIS to síce nemá ani z ďaleka, ale že to bude mať až takú dobrú úroveň, to som nečakal. Rozhodne viac ako vydarený spin-off. Dokonca nájdem aj jedno pozitívum voči NCIS, vo forme poňatia seriálu ešte akčnejšie ako pôvodu. Pokusy o žart síce občas viaznu, ale tak predsa len seriál je ešte len v začiatkoch (hodnotím po prvých 2 dieloch). Poteší aj (síce len malá) účasť starej známej tváre (objavuje sa tam riaditeľ NCIS Vance). Za zmienku stojí zaujímavá centrála s dotykovým ovládaním a tá malá pani, nazvime ju Q, ako vystrihnutá z bondoviek. Ako fanúšika pôvodného NCIS ma seriál určite veľmi zaujal, aj keď moc spoločného to spolu nemá. Povedal by som, že seriál má našliapnuté stať sa mojim obľúbeným. ()

TomasB 

všechny recenze uživatele

Mala, ale razna postarsi pani, nabuseny seal, paradne chytry cernousek, pocitacovy geek, ne moc hezka slecna, neomylny psycholog a vysetroval, ktery mel byt uz davno mrtvy, ale presto zije. Po prvnim dilu se nemohu vyhnout srovani s Gibsovou NCIS a zavlada zde solidni zklamani. Scenariste vyplnuji hlucha mista konverzaci na urovni malych decek:-(( Snad se to rozjede. ()

OscarH. 

všechny recenze uživatele

Od lidi, kterym se puvodni NCIS moc nelibil, slycham jen pozitivni reakce a hodnoceni pres 75%. Bohuzel ja jsem na puvodnim NCIS odchovan, s dabingem i bez nekolik krat projete serie, a puvodni NCIS tym z D.C. nedokazou nahradit a jen s tezi doplnuji. Je to takovy odvar nekolika krimi serialu, ale k NCIS to ma daleko. Bohuzel pro me zatim 60%. ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • V úvodných častiach série sa o ministrovi námorníctva hovorí v mužskom rode. V závere epizódy Spad (2013) dokonca minister telefonuje zástupcovi Grangerovi (Miguel Ferrer) a v telefóne počuť mužský hlas. To je však v rozpore s dejom partnerského seriálu NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (od r. 2003), podľa ktorého by v tomto období mala byť ministerkou námorníctva Sarah Porterová (Leslie Hope). Je zaujímavé, že od 9. epizódy Zotavení (2013) sa už o ministerke námorníctva hovorí v ženskom rode. (koba)
  • Mladého Charlie Connora hral Sean Harmon - syn Marka Harmona, ktorý je hereckým predstaviteľom agenta Gibbsa zo seriálu NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (od r. 2003). Sean Harmon predtým v seriáli NCIS - Námorný vyšetrovací úrad opakovane hral Jethra Gibbsa v mladom veku. (koba)
  • Epizódy Red a Red-2 boli natočené ako pilotné epizódy k novému seriálu NCIS: Red. K výrobe tohto spin-offu však nedošlo. (koba)

Reklama

Reklama