Reklama

Reklama

Lovci duchů

(seriál)
  • USA Supernatural (více)
Trailer
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Režie:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (více)

Předloha:

John Shiban (kniha)

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(15) / Epizody(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Videa (144)

Trailer

Recenze (551)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No videl jsem jen par dilu, ale docela me to zaujalo. Takze jsem nakonec skouknul celou serii. Na jednu stranu tu neni atmosfera jak u Akt X, ale zase na druhou stranu jde v kazdy epizode o jinej pripad a monstrum vzdy vidime. A ten pribeh, co spojuje jednotlivy dily, je taky vice nez dobrej, jen je v prvni serii blbe ukoncenej. Co se tyce triku, tak nadprumer a hlavni hrdinove hrajou taky docela slusne, jen me obcas stvalo to postuchovani mezi nima, protoze to rusilo hororovou atmosferu a taky mi vadila prilisna tmavost. Vetsina dilu je fakt hodne husta a nektery, i kdyz vyjimecne, trumfnou i nejaky slusny horory. Spatnejch dilu tu je skutecne jen par, zhruba 3. Mezi mysterioznima serialama se jedna o velice peknej nadprumer a je to muj oblibenej serial. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Škoda zbytečnejch dějovejch odboček, který seriál moc natahujou. Kvalita epizod je proměnlivá, žádná však zatím nebyla vyloženě špatná a některý jsou velmi dobrý. Že by to mělo nějakou propracovanější myšlenku o dobru a zlu se říct nedá, ale kompenzuje to docela odsýpající děj, sympatický obsazení a řekněme tradiční rozvržení úloh mužů a žen. Dobrá hudba. ()

Reklama

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem do tohoto seriálu vlítla po hlavě a začal mě bavit... O čtyři sezóny dál a o týden později mě stále baví... Prozkoumala jsem důkladně psychologii lekačky, pobavila jsem se u aluzí na všemožné horrorové subžánry (především první dvě série), spoustou hudebních a filmových odkazů a pohodovou bratrskou dvojkou Winchestrových. Každá sezona mě dokázala překvapit, a když teď koukám na takřka pohodové počátky seriálu, nemůžu jinak než se uculovat. (Edit 2011) Šestá sezóna mě natolik zklamala, že jsem seriál po několika málo epizodách seriál přestala sledovat dále. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Po slabšom rozbehu priamoúmerne striedajúcom silnejšie a slabšie diely sa zdá sa neskôr obrátila a niekedy až nepríjemnú epizódosť nahradila väčia zápletka, ktorá dokázala pozdvihnúť tento fantasy seriál na oveľa kvalitnejšiu úroveň. Sam a Dean su proste fajn a Supernatural kvalitný počin, vo svojom žánri absolútnou špičkou, ktorý sa nebojí experimentovať a meniť zaužívané postupy rozprávania či schémy samotných dielov. A za to patrí Kripkemu a spol. uznanie. ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem to viděl s českým dabingem. Proč Maxián dabuje každou mužskou postavu mezi 15 a 30 lety? Na Sama se ani trochu nehodil. Jinak je to fajn seriál, kde se naštěstí všechno netáhne na padesát epizod a díly na sebe navazujou víceméně volně. Nejradši mám černobílý, hororově stylizovaný díl ze čtvrté série, kde scénáristé prokázali smysl pro humor. ()

Galerie (3 834)

Zajímavosti (2 238)

  • V 5. epizodě 10. série "Fan Fiction"  písničky z muzikálu "Supernatural" zpívají skutečně herci. (GreatestFan)

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno