Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 50
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 50

Recenze (94)

Movie Maniak 

všechny recenze uživatele

Kdyby to byl samostatný seriál tak má na slušný průměr. ALE jelikož má v názvu NCIS neujde srovnání s původní NCIS Jethra Gibbse a podle mě neobstojí. 28.8.2012 S odstupem času musím uznat, že moje první hodnocení bylo unáhlené. V druhé a třetí sérii seriál přidal, trochu se promíchala sestava a hned je to o něčem jiném. Takže přidávám třetí hvězdičku. Ale ani teď nechápu postavu Hattie :) ()

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Nepotrebný spin-off, ktorý sa až príliš snažil okopírovať všetko, čo bolo na pôvodnom seriály zábavné a príťažlivé. Dokonca aj teraz, keď už starému seriálu výrazne dochádza dych a herci, tak je to stále kvalitnejšie než hocijaká epizóda z tohto. Jediné, čo to drží nad vodou je chémia obsadených postáv, ale aj tým chýba nejaká výraznejšia a neotrepanejšia povahová črta. Produkčne je to ale stále na celkom dobrej úrovni. Drop 24/168 – 40% ()

Reklama

TomasB 

všechny recenze uživatele

Mala, ale razna postarsi pani, nabuseny seal, paradne chytry cernousek, pocitacovy geek, ne moc hezka slecna, neomylny psycholog a vysetroval, ktery mel byt uz davno mrtvy, ale presto zije. Po prvnim dilu se nemohu vyhnout srovani s Gibsovou NCIS a zavlada zde solidni zklamani. Scenariste vyplnuji hlucha mista konverzaci na urovni malych decek:-(( Snad se to rozjede. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Spin-off, který vychází z jiného spin-offu. O proti původnímu NCIS tady máme pěkné slunečné prostředí a holky v bikinách. Hlavní postavy mi moc nesedí, ale škádlení mezi Deeksem a Kensi pobaví a Hetty je taky zajímavá postava. Případy jsou podobné jako v původním NCIS, akorát tady je i línie s Callenovou minulostí. Občas se podívám, ale že bych musel sledovat všechny epizody. Jinak k seriálu jsem se dostal přes společné epizody s Hawaii Five-0. 55% A zajímavost na závěr i tento seriál měl mít spin-off a to NCIS: RED, ale nedostal zelenou na celou sérii, což podle mě ani není žádná škoda, protože ten dvojdíl mě vůbec nezaujal. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Mno, mému osmiletému synovi se to líbí. Tím bych mohl komentář i hodnocení skončit. Ale nedá mi to. Je to blbé, je to trapné, kamera kolem vyšetřovatelů létá jak zběsilá, tým je na pěst taková ta klasická sestava IT odborník, roštěnka, pár namakanců s vtipnejma hláškama (z toho musí být jeden reprezentant nějaké menšiny) a ti mají nějakého exotického šéfa. tady je to paní Kadrnožková, které však už umřel Jonatán. Včera jsem omylem viděl jeden z dílů, kde se rohodla pomoci zajistit jeden oběkt a připajdala na místo v klíčový moment s brokárnou jak Árny. Ta brokárna vážila víc než ona a to paní Kadrnožková měla plné pampersky... No prostě strašné. Tady většinou nějaký terorista chce zničit minimálně jednu čtvrť většinou však celé L.A. Lid však naštěstí může spát, protože za něj bdí NCIS. Los Angeles... Škoda, že Chris O'Donnell nezůstal u smažených zelených rajčat nebo u čichání vůně žen, jak jej to učil slepý Al v devadesátejch.... Tehdy se zdálo, že má navíc než na tuhle přiblblinu. * ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • Zvláštny agent John Ness (James MacDonald) patrí pod federálnu organizáciu na boj proti drogám so skratkou "DEA." V USA skutočne existuje organizácia "Drug Enforcement Administration" (Úrad na boj proti drogám) so skratkou "DEA." V epizóde je však zobrazená neexistujúca organizácia "Drug Enforcement Agency" (Agentúra na boj proti drogám) s vymysleným logom (na fotografii). (koba)
  • Epizóda je venovaná Kirkovi Bailymu s venovaním: „Vždy tu s nami bude tvoj hlas. (koba)
  • V úvodných častiach série sa o ministrovi námorníctva hovorí v mužskom rode. V závere epizódy Spad (2013) dokonca minister telefonuje zástupcovi Grangerovi (Miguel Ferrer) a v telefóne počuť mužský hlas. To je však v rozpore s dejom partnerského seriálu NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (od r. 2003), podľa ktorého by v tomto období mala byť ministerkou námorníctva Sarah Porterová (Leslie Hope). Je zaujímavé, že od 9. epizódy Zotavení (2013) sa už o ministerke námorníctva hovorí v ženskom rode. (koba)

Reklama

Reklama