Reklama

Reklama

Lovci duchů

(seriál)
  • USA Supernatural (více)
Trailer 5
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Režie:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (více)

Předloha:

John Shiban (kniha)

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(15) / Epizody(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Videa (144)

Trailer 5

Recenze (548)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Po první sérii jsem byl celkem spokojen. Člověk dostal takový horor zabalený do kratšího času. Po dalších sérií už ale moje spokojenost klesala. A to od okamžiku, kdy si to začalo hrát s anděli, ďábli a kdo ví čím ještě. To už od něčeho tajemného poskočilo k náboženství, a to už není o tajemnu, ale vlastně o víře, takže jsem se se vším přestal tak nějak ztotožňoval a radši jsem začal koukat na jiné seriály ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Kripke Enterprises, Warner Bros. Television, Wonderland Sound and Vision, Supernatural Films // Hneď po prvom videnom dieli som vedel, že zo Supernatural pôjdem až do posledného diela. Som spokojný s tým, aký seriál je a nemenil by som ho, pre mňa je najlepší z mysteriózne-hororového žánru. ()

Reklama

Mikita 

všechny recenze uživatele

Záleží na dílu, na který se natrefí. Téma, které jakoby propujuje všechny díly, je v některých dílech velmi upozaděno. Přesto mě tento seriál baví. Sice mě nemrzí, když mi nějaký díl uteče, ale když se mi nechce spát, ráda si na tento seriál počkám. Zatím mi každý díl přijde jiný, nic se neopakuje a pokaždé mě zápletka něčím malým překvapí. A hlavní hrdiny jsem si prostě zamilovala. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celých patnáct sérií jsem si užil. Občas mě to pobavilo, občas mě to štvalo, občas se postavy chovaly hloupě a nelogicky. Ovšem máte tady dva charismatické hlavní hrdiny, kupu výborných vedlejších postav, skvělé zaporáky a pár super zvratů. Poslední díl si mohli odpustit, ten byl spíchnutý horkou jehlou. Ale jinak jsem si tuhle věc hodně oblíbil. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Skvělá herecká dvojice, doplněná dalšími výbornými herci jako například Misha Collins a podobně. Zápletky jsou zajímavé, jejich řešení je často opravdu vtipné (zvláště díky sarkasmu pana Jensena Acklese v roli Deana) a výběr songů pro jednotlivé díly je také dle mého gusta. V mých očích tento seriál nemá slabinu. ()

Galerie (3 819)

Zajímavosti (2 237)

  • Existuje knížka zvaná "Bobby Singer's guide to hunting" (Průvodce lovem Bobbyho Singera), která je psaná z pohledu Bobbyho Singera (Jim Beaver). Napsal ji David Reed. (GreatestFan)
  • Před začátkem 10. série si Jared Padalecki (Sam) při souboji s Osricem Chau (Kevin Tran) vymknul rameno, tak proto museli tvůrci do příběhu zakomponovat důvod, proč měl Sam na začátku 10. série nosit popruh. (GreatestFan)
  • Kurt Fuller přijal roli anděla Zachariáše, protože má dlouhou historii s hraním antagonistů a věřil, že postava anděla bude kladná. Teprve poté, co četl scénář k epizodě Lucifer Rising (2009), jenž byla jeho třetí epizodou ve které hrál, mu došlo, že hraje antagonistu. Navzdory tomu byl na svou roli hrdý a hraní Zachariáše si užil. [Zdroj: supernatural.wikia.com] (GreatestFan)

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama