Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 183
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 183

Recenze (94)

unclejack 

všechny recenze uživatele

Veľmi priemerný seriál, ktorému schádza zaujímavejší scenár, prepracovanejšie postavy a trocha toho úprimného herectva, bez pretvárky a hry na ťažkých profesionálov lomka naj kamošov z pracoviska. Divák sa prakticky ani nemá s kým stotožniť, pretože len málokedy niektorý člen super duper special týmu NCIS - všechno vím, všechno znám - vykazuje nejaké charizma. ()

pekas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původní Námořní vyšetřovací služba mě celkem bavila. Tento seriál mě zklamal. Mám z něho takový pocit prázdnoty. Hodně krásných lidí, rádoby akce ale celé to na mě působí jako nafouklá bublina plná vzduchu a ničeho víc. Je to pro mě průměr, nic víc. 50% Po letech měním hodnocení, momentálně jsem načal sedmou sérii a stále mě to baví. Takže zase tak špatné to jako oddechovka není. 85% ()

Reklama

TheMe 

všechny recenze uživatele

Příjemné zpestření večera před spaním. Seriál není nikterak zázračný, ale dovolím si tvrdit, že diváka přesyceného "kriminálkami" z Německa, Rakouska a podobnými odpady, nemůže nikterak urazit. Samozřejmě NCIS je jen jedna, ale jejich kolegové z LA mě velmi příjemně překvapili!! // edit: Po shlédnutí několika dalších dílů přidávám hvězdu nahoru a seriál řadím ke svým hodně oblíbeným! ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Spin-off, který vychází z jiného spin-offu. O proti původnímu NCIS tady máme pěkné slunečné prostředí a holky v bikinách. Hlavní postavy mi moc nesedí, ale škádlení mezi Deeksem a Kensi pobaví a Hetty je taky zajímavá postava. Případy jsou podobné jako v původním NCIS, akorát tady je i línie s Callenovou minulostí. Občas se podívám, ale že bych musel sledovat všechny epizody. Jinak k seriálu jsem se dostal přes společné epizody s Hawaii Five-0. 55% A zajímavost na závěr i tento seriál měl mít spin-off a to NCIS: RED, ale nedostal zelenou na celou sérii, což podle mě ani není žádná škoda, protože ten dvojdíl mě vůbec nezaujal. ()

BaseDallas 

všechny recenze uživatele

Krásna Daniela Ruah je asi jediným ťahákom tohto inak stupídneho výmyslu. Uznajte, 50 kilová modelka prehadzuje cez plece 100 kilových chlapov ako na bežiacom páse, vyslúžilí teenageri technicky supportujú supertajné akcie a celé to má pod palcom ex-agentka Linda Hunt :). Chvíľami sa seriál tvári ako strašne vážny, na druhej strane sa postavy neustále snažia odľahčovať situácie jednoduchším humorom pre masy. Je to čistá zábava, niekomu sadne, niekomu nie. Som ten druhý prípad, ale ako kulisa k browsovaniu po nete je to skvelé. - "Je to ruský spiaci agent!!!" :))) ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • Keď Tracy (Marisol Nichols) vychádza z mora, celú blúzku má mokrú. Následne ju má opäť suchú. (koba)
  • Epizóda je venovaná Michele Poulik, ktorá 12 sérií pracovala v tíme tvorcov seriálu NCIS: Los Angeles (od r. 2009) ako set dekoratér. V lete 2021, počas príprav 13. série, napokon prehrala svoj boj s rakovinou. (koba)
  • Epizóda je venovaná Davidovi Bellisariovi, ktorý 22.7.2020 prehral boj s nádorom mozgu. David Bellisario, syn Donalda P. Bellisaria, bol dlhodobým producentom seriálov JAG (v rokoch 2000-2005), NCIS (v rokoch 2003-2009) a napokon NCIS: Los Angeles (v rokoch 2009-2019). (koba)

Reklama

Reklama