Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 38
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 38

Recenze (94)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Špiónská parodie na NCIS, se živou postavičkou z Úžasňákových. Nekecám;) Zajímavé je snad jen to, jak Chris O'Donnell od Chirurgů zamakal a stal se z rozkydlého veterináře určeného k tomu, aby mohly dívky slzet a vzdychat u obrazovek, zase wostrým týpkem. Bohužel mu už nikdo nevysvětlil, že jeho klukovský šarm se čtyřicítky opravdu nedožil, takže je to vlastně totéž jako kdybyste se dívali na Matthewa McConaugheyho. LL nebyl nikdy Cool, (d)že(j), ale dokázal být vtipný, a mezi dvěma hlavními bijci to vcelku ladí. Ale jinak je to pro mě zcela nezajímavé, tohle pojetí mi vůbec nesedí. Ergo tuctová ne moc vážně se beroucí špiónokriminálka, ostudně parazitující na značce NCIS. Čistý průměr, 50%. ()

OscarH. 

všechny recenze uživatele

Od lidi, kterym se puvodni NCIS moc nelibil, slycham jen pozitivni reakce a hodnoceni pres 75%. Bohuzel ja jsem na puvodnim NCIS odchovan, s dabingem i bez nekolik krat projete serie, a puvodni NCIS tym z D.C. nedokazou nahradit a jen s tezi doplnuji. Je to takovy odvar nekolika krimi serialu, ale k NCIS to ma daleko. Bohuzel pro me zatim 60%. ()

Reklama

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špionská námořní vyšetřovací služba. Srovnávat to s klasickou NCIS nelze. To je jako míchat jablka s hruškami. Oproti klasické NCIS jsem se zde u dost epizod nudil. Jinak to je krimiseriál s akčními prvky a humorem. Hlavní postavy G. Callen (Chris O’Donnell), zvaný “chameleon”, specialista na práci v utajení... Je takový nemastný neslaný a jeho dějová linka mnohdy připomíná agenta bez minulosti Jasona Borna. Sam Hanna (LL Cool J), bývalý člen jednotky Navy SEALs ten je v pohodě, i když občas mně štve že je až takovej dobrák. Marty Deeks (Eric Christian Olsen), spojka LAPD v NCISoblíbená postava - Kašpar, šašek, vtipálek. Hodně mě baví sledovat jeho vztah s agentkou Kensi Blyeovou (Daniela Ruah). Jejich vztah je velké pozitivu, nebejt tam asi na to nekoukám... Ale on tam je a když tam je nespouštím oči z obrazovky, protože Marty a Kensi se k sobě skvěle hodí. Věřím jim každé slovo a i ten vztah - mezi nimi je jiskra. Vedoucí provozu jednotky NCIS L.A je trpaslice Henrietta “Hetty” Lange (Linda Hunt). Na tu jsem si zpočátku nemohl zvyknout. Přišla mi nesympatická, leč dnes už si ovšem ten seriál bez ní nedokážu představit. Celé je to tvořené spíše pro mladší generaci a snaží se to bejt neustále C()()L, nicméně originálů se to nevyrovná. Proto hodnotím 4 hvězdami 70%. ()

Awesomer 

všechny recenze uživatele

Další z řady debilních kriminálek, v čele s namakaným negroušem, co z tlamy vypouští moralistická hesla typu " prachy bych neuradl ani drogovýmu dealerovi ", jeho cool parťákem, kterej srší rádoby vtipnejma hláškama a naprosto nesmyslnou scvrklou pidibabou, která týhle sebrance dává příkazy. A třesnička na dortu je úvodní znělka, která postrádá jakýkoliv hudební nápad... Celej seriál se bere hrozně vážně a kvalita pokulhává. Zkrátka a dobře, je to trapná kokotina se vším všudy... ()

TomasB 

všechny recenze uživatele

Mala, ale razna postarsi pani, nabuseny seal, paradne chytry cernousek, pocitacovy geek, ne moc hezka slecna, neomylny psycholog a vysetroval, ktery mel byt uz davno mrtvy, ale presto zije. Po prvnim dilu se nemohu vyhnout srovani s Gibsovou NCIS a zavlada zde solidni zklamani. Scenariste vyplnuji hlucha mista konverzaci na urovni malych decek:-(( Snad se to rozjede. ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • Epizóda je venovaná Kirkovi Bailymu s venovaním: „Vždy tu s nami bude tvoj hlas. (koba)
  • Epizóda je venovaná Michele Poulik, ktorá 12 sérií pracovala v tíme tvorcov seriálu NCIS: Los Angeles (od r. 2009) ako set dekoratér. V lete 2021, počas príprav 13. série, napokon prehrala svoj boj s rakovinou. (koba)
  • Tak ako v predošlej epizóde, opäť je možné v okolí hausbótu vidieť zelené kroviny a dokonca i plot. Hausbót by sa však mal nachádzať na vode. Tentokrát sa chyba opakuje dva razy - pri príchode agenta Owena Grangera (Miguel Ferrer) a následne pri príchode Julie Feldmanovej (Laura Harring). (koba)

Reklama

Reklama