Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 175
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 175

Recenze (94)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Mno, mému osmiletému synovi se to líbí. Tím bych mohl komentář i hodnocení skončit. Ale nedá mi to. Je to blbé, je to trapné, kamera kolem vyšetřovatelů létá jak zběsilá, tým je na pěst taková ta klasická sestava IT odborník, roštěnka, pár namakanců s vtipnejma hláškama (z toho musí být jeden reprezentant nějaké menšiny) a ti mají nějakého exotického šéfa. tady je to paní Kadrnožková, které však už umřel Jonatán. Včera jsem omylem viděl jeden z dílů, kde se rohodla pomoci zajistit jeden oběkt a připajdala na místo v klíčový moment s brokárnou jak Árny. Ta brokárna vážila víc než ona a to paní Kadrnožková měla plné pampersky... No prostě strašné. Tady většinou nějaký terorista chce zničit minimálně jednu čtvrť většinou však celé L.A. Lid však naštěstí může spát, protože za něj bdí NCIS. Los Angeles... Škoda, že Chris O'Donnell nezůstal u smažených zelených rajčat nebo u čichání vůně žen, jak jej to učil slepý Al v devadesátejch.... Tehdy se zdálo, že má navíc než na tuhle přiblblinu. * ()

mikhail 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý odvar pôvodného NCIS. Obaja hlavní hrdinovia sú nemastní neslaní. LL Cool J hrá člena SEAL nemotorne ako treťotriedny herec. Chris O'Donnell to dotiahol na slabý priemer. Linda Hunt...hrá ženskú verziu bondovského Q zameraného na módne doplnky (najmä kašmírové saká a košele z egyptskej bavlny)... Bléééé. Príbehy mdlé bez štipky invencie. Jedným slovom HROZNÉ. Tuším som ešte nedopozeral ani jednu z častí. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Špiónská parodie na NCIS, se živou postavičkou z Úžasňákových. Nekecám;) Zajímavé je snad jen to, jak Chris O'Donnell od Chirurgů zamakal a stal se z rozkydlého veterináře určeného k tomu, aby mohly dívky slzet a vzdychat u obrazovek, zase wostrým týpkem. Bohužel mu už nikdo nevysvětlil, že jeho klukovský šarm se čtyřicítky opravdu nedožil, takže je to vlastně totéž jako kdybyste se dívali na Matthewa McConaugheyho. LL nebyl nikdy Cool, (d)že(j), ale dokázal být vtipný, a mezi dvěma hlavními bijci to vcelku ladí. Ale jinak je to pro mě zcela nezajímavé, tohle pojetí mi vůbec nesedí. Ergo tuctová ne moc vážně se beroucí špiónokriminálka, ostudně parazitující na značce NCIS. Čistý průměr, 50%. ()

OscarH. 

všechny recenze uživatele

Od lidi, kterym se puvodni NCIS moc nelibil, slycham jen pozitivni reakce a hodnoceni pres 75%. Bohuzel ja jsem na puvodnim NCIS odchovan, s dabingem i bez nekolik krat projete serie, a puvodni NCIS tym z D.C. nedokazou nahradit a jen s tezi doplnuji. Je to takovy odvar nekolika krimi serialu, ale k NCIS to ma daleko. Bohuzel pro me zatim 60%. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Oproti NCIS působí akčněji a postavy mám také nějak raději. Původně jsem seriálu dával 4 hvězdičky, ale časem už se začínají "okoukávat" a se čtvrtou řadou je to už tak nějak spíš nuda a průměr. Působí to nevyváženě. No a protože je ohlášena další řada a dokonce se drze scénaristé pokusili o dalčí odnož (odnož z odnože???) formou NCIS:RED, neočekávám obrat k lepším a stahuji hodnocení na 3. ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • Epizóda je venovaná Davidovi Bellisariovi, ktorý 22.7.2020 prehral boj s nádorom mozgu. David Bellisario, syn Donalda P. Bellisaria, bol dlhodobým producentom seriálov JAG (v rokoch 2000-2005), NCIS (v rokoch 2003-2009) a napokon NCIS: Los Angeles (v rokoch 2009-2019). (koba)
  • Epizóda je venovaná Michele Poulik, ktorá 12 sérií pracovala v tíme tvorcov seriálu NCIS: Los Angeles (od r. 2009) ako set dekoratér. V lete 2021, počas príprav 13. série, napokon prehrala svoj boj s rakovinou. (koba)
  • Epizóda je venovaná Terrencovi O'Harovi, režisérovi 29 epizód seriálu NCIS: Los Angeles (od r. 2009) s venovaním: "Náš brat, náš učiteľ, náš priateľ". Terrence O'Hara podľahol rakovine v závere roku 2022. (koba)

Reklama

Reklama