Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 115
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 115

Recenze (94)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Spin-off, který vychází z jiného spin-offu. O proti původnímu NCIS tady máme pěkné slunečné prostředí a holky v bikinách. Hlavní postavy mi moc nesedí, ale škádlení mezi Deeksem a Kensi pobaví a Hetty je taky zajímavá postava. Případy jsou podobné jako v původním NCIS, akorát tady je i línie s Callenovou minulostí. Občas se podívám, ale že bych musel sledovat všechny epizody. Jinak k seriálu jsem se dostal přes společné epizody s Hawaii Five-0. 55% A zajímavost na závěr i tento seriál měl mít spin-off a to NCIS: RED, ale nedostal zelenou na celou sérii, což podle mě ani není žádná škoda, protože ten dvojdíl mě vůbec nezaujal. ()

Movie Maniak 

všechny recenze uživatele

Kdyby to byl samostatný seriál tak má na slušný průměr. ALE jelikož má v názvu NCIS neujde srovnání s původní NCIS Jethra Gibbse a podle mě neobstojí. 28.8.2012 S odstupem času musím uznat, že moje první hodnocení bylo unáhlené. V druhé a třetí sérii seriál přidal, trochu se promíchala sestava a hned je to o něčem jiném. Takže přidávám třetí hvězdičku. Ale ani teď nechápu postavu Hattie :) ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Klasické schéma všech těch moderních "kriminálek" i zde funguje. Ústřední dvojka je dostatečně sympatická, stejně jako vizuál atraktivní. Jinak ovšem nejde o nic objevného. Prostě pokud se zrovna nudíte u televize a přepnete na NCIS: Los Angeles, tak Vám seriál poskytne dostatečnou porci zábavy a odreagování. Za zmínku stojí pouze kuriózní postava Henrietty 'Hetty' Lange v podání Lindy Hunt. ()

OscarH. 

všechny recenze uživatele

Od lidi, kterym se puvodni NCIS moc nelibil, slycham jen pozitivni reakce a hodnoceni pres 75%. Bohuzel ja jsem na puvodnim NCIS odchovan, s dabingem i bez nekolik krat projete serie, a puvodni NCIS tym z D.C. nedokazou nahradit a jen s tezi doplnuji. Je to takovy odvar nekolika krimi serialu, ale k NCIS to ma daleko. Bohuzel pro me zatim 60%. ()

Toustovač 

všechny recenze uživatele

Ne že by se na to snad nedalo dívat, ale v globálu prostě průměr. Sice jeho podle mě lepší varianta, tj. kvalitativní nevyrovnanost, která se občas projeví dost dobrými momenty (výjimečně i celými díly - ale neptejte se mě, kterými:)). Nezastírám, že bez nálepky NCIS (a představení LA spin-offu v původním seriálu) bych to ani sledovat nezačal. (UPDATE: Bože, že nás pořád hází do jednoho pytle s Ruskem - a asi nikdy nepřestanou - to bych ještě překousnul, ale že typický Pražák vypadá jako Rus, resp. jako Rus dvacet let zpátky, a mluví prapodivnou směsicí slovanských jazyků, to už je trochu moc.) ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • Epizóda je venovaná Michele Poulik, ktorá 12 sérií pracovala v tíme tvorcov seriálu NCIS: Los Angeles (od r. 2009) ako set dekoratér. V lete 2021, počas príprav 13. série, napokon prehrala svoj boj s rakovinou. (koba)
  • V úvodných častiach série sa o ministrovi námorníctva hovorí v mužskom rode. V závere epizódy Spad (2013) dokonca minister telefonuje zástupcovi Grangerovi (Miguel Ferrer) a v telefóne počuť mužský hlas. To je však v rozpore s dejom partnerského seriálu NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (od r. 2003), podľa ktorého by v tomto období mala byť ministerkou námorníctva Sarah Porterová (Leslie Hope). Je zaujímavé, že od 9. epizódy Zotavení (2013) sa už o ministerke námorníctva hovorí v ženskom rode. (koba)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno