Reklama

Reklama

Lovci duchů

(seriál)
  • USA Supernatural (více)
Trailer 2
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Režie:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (více)

Předloha:

John Shiban (kniha)

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(15) / Epizody(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Recenze (548)

Denn. 

všechny recenze uživatele

První série tohoto seriálu jsou k nezaplacení, jedna akce za druhou a k tomu Sam s Deanem vás zaručeně neuspí. Vždycky jsem se těšila, co mě čeká v dalším díle, ale bohužel musím říct, že poslední série mě odradila úplně. Přijde mi, že originalita seriálu vyprchala a již nemá tolik co nabídnout. Někdy je lepší to utnout v nejlepším, než se snažit dostat víc, když to nejde. ()

eff94 

všechny recenze uživatele

asi nejlepší americký seriál tohoto typu! miluju oba herce a stejně tak jejich postavy... i když je pravda, že mi chybí první série, kdy se řešily vždycky nějací duchové a podobné ... ale podle kvalita seriálu je určitě pořád na stejné úrovnci, možná i lepší :) ()

mpet 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších fantasy seriálů, který je založen na řešení nadpřirozených případů. A ačkoliv hlavní dva hrdinové Sam a Dean vypadají jako typický seriálový hezounci, tak v Lovcích duchů to není až tak úplně pravdou, neboť Jared Padalecki i Jensen Ackles ztvárnili hlavní postavy dokonale. Seriál navíc obsahuje výborné efekty, akční scény a i příběh. A když k tomu připočtu i výborný soundtrack (oldies pecky), tak jediný výsledek, který může být: je to skvělý seriál. A ten si mě hned od prvního dílu získal a těšil jsem se na každý nový díl, ale jak už to tak bývá po několika sériích seriál začal ztrácet kvalitu a musím říct, že od čtvrté série to bylo místy nemastný neslaný, ale zatím poslední osmá série mě opět přesvědčila, že Lovci duchů jsou skvělí. SPOILER ALERT Jediným mínusem, a to hodně velkým, je že hlavní hrdinové v průběhu seriálu několikrát umřou (na můj vkus až mockrát), ale to by nebylo to nejhorší, nejhorší je, že se pokaždé vrátí, neboť jsou nějakým způsobem oživeni. Kdyby se to stalo jednou, dvakrát, tak asi mlčím, ale tady se už to skoro začíná stávat pravidlem a nikdy nekončícím klišé. ()

MR.Lolofon 

všechny recenze uživatele

Seriál ma bavil prvú a z časti druhú sériu , tretiu som uz dopozerával so zaťatými zubmi atď ... Seriál nudí tým stálym točeníim sa okolo boja proti tajomnu za každú cenu a keď to už-už vyzerá nádejne na smrť jedného z dvojice - alebo na jeho zmenu k horšiemu a možnú apokalypsu - príjemne ozvláštnenie - tak sa to opäť celé dostane do nudných koľají . Isteže spojenectvo z démonmi na istú chvíľu a následne prepínaky v hlave staršieho brata vyznievali chvíľu zaujímavo , ale stále sa točenie okolo jedného tomu berie štavu . ()

Zaja91 

všechny recenze uživatele

Pro seriál jsem měl vždycky slabost, atmosféra a příběh obou bráchů jsou super, nyní (začátek 6.série) jsem ovšem na rozcestí. Atmosféra již pominula, zápletka dosáhla biblických rozměrů a já už se trochu ztrácím a musím říct, že i občas nudím. Čekají mě ještě tři další série a jelikož mě čekají, tak doufám, že se vše zlepší. Seriál ovšem doporučuji všem milovníkům duchařiny a to hlavně prvních pár sérií, které jsou vážně super. ()

klusik 

všechny recenze uživatele

Tento seriál si též prošel svým vývojem. Po 2. řadě jsem ho přestal sledovat (abych pak zase začal), a to z prostého důvodu -- pořád se jen řešilo: "Sam? Ne, táta! A co na to Dean?" a pořád dokola. Už mě to "taťkovské" téma tolik se zhnusilo, že jsem přestal. Ale naštěstí jsem pak zase začal. Poté, co se vyřešili démoni a Leviathani, začal se seriál zase zajímavěji vyvíjet. Současná devátá řada je pro mě zatím průměr, uvidíme. ()

MartinK.789 

všechny recenze uživatele

Lovi Duchů jsou takový nadprůměr.V celku už mě unavuje to jejich umírání a oživování.1.-6. série 75%-85%,7.-9.série 65%-74%.Za celý seriál dávám 80%. ()

BeaverHolder 

všechny recenze uživatele

Během první série jsem se do seriálu zamiloval, a vydržel jsem u něj doteď. S každou další sezónou se ale nemůžu ubránit pocitu, že to všechno mělo možná skončit o 2 - 3 sezóny dřív. ()

Socirel 

všechny recenze uživatele

Skvělý fantasy seriál, v němž se v každém díle modlím aby hlavní hrdinové vyvázli ze zdravou kůží. Z některých dílů běhá mráz po zádech, doporučuji sledovat večer než jdete spát, ať se vám pak lépe usíná :-). ()

kavon 

všechny recenze uživatele

Suprovej seriál z prostředí tajemna a nadpřirozena. Tenhle seroš má grády a v noci je občas i strašidelný, takže splňuje svůj účel na výbornou. Herci jsou sympatyčtí, scénář napínavý a Chevrolet impala je srdeční záležitost. Jen jen bych si dovolil vytknout protahování seriálu. Lovci duchů převálcovaly Aktu X na celé čáře. Žádné konspirační teorie a podobné blbosti. Prostě sci-fi seroš co má grády. ()

Vachisek 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný seriál bez kterého už si nedokážu představit žít. 6. a 7. série byli poměrně slabé ale opět se to rozjelo a na sledovanosti v USA je to vidět :). Věřím že to aspoň těch 5 let ještě vydrží a těším se na spin off. ()

Kouba08 

všechny recenze uživatele

Na seriál sem narazil náhodou a od té doby ho mám pod kůží.. Je dobré sledovat jednotlivé díly jak jdou po sobě a vedět že v každé sérii jde o něco víc.. Občas i vtipná hlášky, krom toho i když je některý díl až jemně dětinský stále se dá na to koukat a pokud zrovna nemám co večer dělat a na co koukat,pustím si prostě nějaký díl supernatural a vím že se nudit nebudu ()

GaP 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších fantasy seriálu s troškou hororu. Seriál sleduji od první řady. Některé díly jsou sice krapet nudné ale v celku se celá řada vždy povede ;). Tématy jsou převážně mytologické báje a pověsti ale občas i něco z moderní doby. Hlavní dvojce si to neuvěřitelně dává a je vidět, že si opravdu rozumí. Nejhezčí jsou pro mě díly s Castielem (Misha Collins), jenž zprvu (než se naučil jak to u nás na půdě chodí :D) hrál ňoumu naprosto dokonale!! a samozřejmě s Crowleym, jehož humor nezná konce!!! Vtípky nešetří ani Dean (jeden z bratrů), ten když něco pronese, tak to teda stojí za to!!! :D Poslední série zatím standartně kolísá, ale věřím, že konec bude zase velkolepý!!!! Už se těším na další sérii... ()

MikEycek 

všechny recenze uživatele

Sympatická dvojice, která táhne celej seriál na 100%, zajímavé příběhy a dobře zvládnuta akce. Od 1 až do 10 série to neztrácí svoje kouzlo, ano nějaké díly jsou slabší, ale pořád se těšíte na další týden aby jste si mohli pustit novej díl. Dean a Sam mají mezi sebou chemii kterou jen tak nějaký seriál nemá. Tihle dva baví díl co díl, a fandíte jim díl co díl. ()

Portman01 

všechny recenze uživatele

"Sam, get the fucking holy water!" ... "So, what the hell is Striga?" ... 1.séria (5*) 2.séria (5*) 3.séria (5*) 4.séria (4*) 5.séria (4*) 6.séria (4,5*) 7.séria (4*), 8.séria (4,5*) ()

BranuliQ 

všechny recenze uživatele

Hmmm....neviem čo mám povedať. A ja som si myslel, že to bude paráda, no neviem, akosi ma to nechytilo a došiel som po polovicu 2. série, no asi to vzdám. Strácam s tým čas. ()

virus5161 

všechny recenze uživatele

No, jako fantasy serial, jak to tu mnozi oznacuji, bych to rozhodne nenazval, ale budiz. Pilot fajn, jen skoda ze od dalsich dilu se zacalo dost markantne setrit, bluescreening pri jizde autem me napoprve trochu zamrzel. A casting. Dva mladi pohledni hosi zachranuji mlada ohledna devcata. ()

annacfd 

všechny recenze uživatele

Pokud vám vyloženě nevadí queerbaiting a tichá misogynie, asi můžete mít seriál bez problémů rádi.. Mě osobně to přestalo bavit po osmé sérii. ()

Rasanda 

všechny recenze uživatele

Prvních pět sérii-skvělá práce, ale postupně to začalo pokulhávat. Klidně bych seriál ukončila po opravdu perfektní Labutí písni, bohužel režie chtěla pokračovat. Co další série, tím menší sledovanost a oblíbenost. Série leviatanů měla nevysvětlený konec. Nepochopila jsem, jak je možné že všichni najednou zmizeli (jestli jsem přeslechla vysvětlení, tak omlouvám vášnivým fanynkám). Navíc, čím starší je Dean a čím dlouhovlasejší je Sam, tím více se ztrácí kouzlo a originalita seriálu. No, snad se to zlepší. ()

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama