Reklama

Reklama

Mentalista

(seriál)
Trailer 1
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2008–2015), 106 h 57 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Bruno Heller

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Simon Baker, Amanda Righetti, Robin Tunney, Steven Culp, Tim Kang, Tim Guinee, Owain Yeoman, Gail O'Grady, Shaun Toub, Tara Karsian, Morena Baccarin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(151)

Detektív Patrick Jane je veľmi všímavý. Aj z tých najmenších detailov na mieste činu i z chovania ľudí dokáže vyvodiť precízne závery. Preto ako odborný poradca spolupracuje s CBI a pomáha hľadať nebezpečných zločincov. Ale po sériovom vrahovi zvanom "Red John", ktorý zavraždil jeho ženu a dieťa, márne pátra už niekoľko rokov... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele akisha k tomuto seriálu (1)

Mentalista (2008) 

Chvíli mě to bavilo. Ale fakt jen chvíli. Ono je to takový nedomrlý. Hlavní hrdina je chvíli sympaťák, ale pak začal bejt docela slizkej egoista, co se stará jen o sebe a svou pomstu. Jeho schopnosti jsou navíc skoro nadpřirozený, to by jste nevěřili, co všechno on dokáže, jak vám proniká do myšlenek a přehrabuje se v mozku.... A vedlejší postavy jsou vyloženě k smíchu! Dlouho mě tak nenudila podobná sebranka nulovejch charakterů a nevýraznejch přicmrndávačů. Ty lepší z nich maj jedinou dobrou vlastnost, že jsou vám ukradený a nelezou vám na nervy, jako ty ostatní. Má to jistou úroveň a pár dílů, kde se dedukuje z těch zdánlivě nepodstatnejch detailů je zajímavejch, ale určitě jsou lepší a zábavnější seriály. Například seriály, kde si oblíbíte postavy. ()

Reklama

Reklama