Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál nemám rád. Je jen další z mnoha a není na něm nic výjimečného, až na to, že tam běhá jedna extravagantní osoba. Neustále vkládané hlášky mi navozuj pocit, že si scénárista sepsal seznam hlášek (většinou spíš vzpomínal, než vymýšlel nové) a ty poslepoval včerejším dílem komisaře Rexe... Všechny postavy sou neuvěřitelně černobílé a vždycky je jasný předem, jak se zachovají. Šablonovitost je tu až nesnesitelná. ()

sirien 

všechny recenze uživatele

+1*. Nevim proč, nejspíš kvůli postavám, ale když zaregistruju, že tohle běží v televizi, tak se narozdíl od všech jinejch "kriminálek" většinou du i dívat. A bavim se. Bez ohledu na sérii, bez ohledu na to, že sleduju jen náhodné díly (je vidět, že ty postavy tam mají nějaký vývoj atp., netuším, jak moc velkou roli to hraje a jak moc by byl dojem lepší, kdybych to koukal vcelku a popořadě). ()

Reklama

Faidra 

všechny recenze uživatele

Dostane-li se člověk do rukou doktorům, sestrám a osobám v bílém, modrém a zeleném celkově, musí počítat s lecčím včetně toho, že bude brutálně buzen v nekřesťanskou hodinu a podrobován nepříjemným procedurám, že bude trávit valnou část dne zasmušilým posuzováním stavu stropu nemocničního pokoje a že schytá spolustonající propadlou televizním seriálům. Kdyby mi předtím někdo dal vybrat nejhorší z oněch možností, bez rozmýšlení bych zvolila tu třetí. Jenže člověk míní a Leroy Jethro Gibbs mu dá pár facek a uvede nějaké to pravidlo, z kterého jasně vyplývá, ať radši nemíní vůbec. Poté, co mě den co den obšťastňovali svou přítomností zamlklí doktoři, kteří mě burcovali dlouho před svítáním a zabodávali do mě za účelem mně neznámým jehly, aby se pak vytratili stejně záhadně, jako se objevili, a nutili mě se vztekat, že vyloženě zbožňuju chlapy, kteří se zčistajasna objeví a beze slova mě opíchají, načež se vytratí a já už je nikdy v životě nevidím, jsem byla vděčná jako zatoulaný pes za kus žvance za chlapa, který byl ochotný zdržet se hodinu, pobavit mě, zpohlavkovat podřízené a být sympaťák se sarkastickým smyslem pro humor a interasantně postříbřenou kšticí. Další členové ansámblu a zápletky též velice fajn, takže nevidím důvod, proč k té padesátce na americké vlajce tentokrát nepřihodit dalších pět hvězd. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Jethro Gibbs, ten to vede na celé čářě. Ale jinak ostatní téměř nezaostávají. Lidi, hlášky, gothic metal v laborce a pohlavkování jsou hlavní silou tohohle seriálu z vojenského prostředí. Mám ho rád. Oblíbené postavy (sestupně): Gibbs, Aby, Ducky, Tonny, Kate, McGee, Ziva, Pulmer... vlastně všichni. ()

Pidzey 

všechny recenze uživatele

NCIS je nejlepší vyšetřovacíšpionážní seriál jaký jsem viděl. I když se samotné vyšetřování nějak moc neliší od jiných podobných seriálů,je přeci jen nadupanější a napínavější než kdekoliv jinde a hlavně má něco co jiné vyšetřovanky nemaj. Totiš partu skvělých postav v čele s výborným Markem Harmonem ve své nejlepší roli. NCIS mě vždycky baví, ale nebaví mě zas tak kvůli vyšetřování. Baví mě kvůli vzájemnému kočkování mezi parťáky, slovní přestřelky Zivi s Tonym , Tonyho hlášky , bavím mě roztomilá Eby a Gibsovo pohlavkování a „supermanství“ a další malé či velké chuťovky které tento seriál nabízí. Kriminálky z vegas, nového yorku či miani se můžou jít vyprdět, tohle je král. ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (528)

  • Natočení jedné epizody trvá přibližně 8 dní. (Wajinek)
  • V rámci přípravy na svou roli Sean Murray navštěvoval centrum policejních složek v Georgii, kde absolvoval kurzy řízení a střelby ze zbraně. (Wajinek)
  • Gibbs (Mark Harmon) má svůj seznam pravidel, podle kterých se musí jeho tým řídit. (Katka189)

Související novinky

Reklama

Reklama