Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Pre mňa najlepší seriál na svete. Rozhodne lepšie ako všetky CSI. NCIS nie je len o vyšetrovaní, ale taktiež sa venuje aj rozvíjaniu hlavných postáv a ich osobnému životu. Je obdivuhodné čo dokázali spraviť so seriálom aj s menším rozpočtom, ktorý sa prepracoval v Amerike k najsledovanejšiemu seríálu svojho žánru. Postava Anthonyho DiNozza (či Gibbsa) je pre mňa TOP seriálovej tvorby. ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Tomuhle seroši nevěřím vůbec nic - a kdyby měly seriály oči a mezi nima nos, NCIS bych nevěřila ani ten. (A to jsem na tom jinak s "willing suspension of disbelief" velmi dobře.) Kámen úrazu tkví především v postavách - jejichž charakteristiky, hlášky a interakce mi připomínají blbě napsanou fanfiction. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som si doslovo zamiloval a dostal som sa k nemu úplnou náhodou. Po tom čo v TV bežali reklamy, že tá má byt niečo ako starší JAG nejavil som o tento seriíl záujem a raz večer ked som sa nudil som prepísal a zaujalo ma. Škoda, že som vynechal neuveritelné 2 série. Od vtedy to sledujem a miuljem ho. Mám rád ked je v seriálny akcia a humor a ešte k tomu sympatické postavi. No proste za plný počet 5* ()

činta 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál ani po letech neztrácí nic ze svého kouzla. Všechny postavy do jedné mají svůj originální příběh, seriál nešetří nečekanými zvraty a překvapivými situacemi, geniální situační humor, díly které mají hlavu a patu a nemůžete si být jistí, jestli nějaká úplná drobnost nebude hrát třeba v dalším části hlavní roli a hlavně tuny charismatu Leroye Jethra Gibbse. ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější tv-seriál hýři ostrovtipem a ani výměna jednoho z hlavních aktérů mu neuškodila. S lehkostí spojuje klasicky vedenou kriminálku a relativně novou CSI, vědátorství ale nezachází do extrémů aby mohlo začít nudit a často postava hlavního vyšetřovatele Gibbse takové rozprávky, které zachází až moc daleko zarazí, jelikož jeho postava je určitým způsobem odrazem divákova přání moc se v tom nešťourat. Tím se dostávám k dalšímu plus, a tím jsou hlavní hrdinové - do jednoho jsou charismatičtí a charakterově rozmanití. Každá postava má určité vlastnosti nebo schopnosti, které všem ostatním scházejí. Gibbs je vedoucí týmu, má největší zkušenosti s řešením případů i s bojem ve válce, vidí tak nějak skrz věci a dokáže si dobře domýšlet. Jeho hlavní předností je skvělá intuice. Dinoso je vtipný a řekl bych normální old-school vyšetřovatel, raději se spoléhací na klasické metody a vlastní nápady než na moderní fidlátka. Ziva, původně izraelská agentka MOSADu, je zdaleka nejtvrdší z celého týmu, vycvičená zabíjet. Abby je totálně ztřeštěná holka nicméně velmi schopná entusiastická laborantka a z celého týmu nejcitlivější a tak nějak nejlidštější. McGee je šprťák, zelenáč, přestudovaný PC maniak, jeho schopnosti reprezentují moderní svět a orientaci v něm. A pak je tu dvojice coronerů, postarší profesor Ducky - léty vyzrálý a zcela nejzkušenější člen přináší nadhled a klid do týmu a jeho naopak mladý učeň, který by svou povahou zapadl někam na střední školu. Nakonec je tu vedlejší postava (zbytečná a nesympatická) nadřízeného Gibbse, která ani v původních dílech nebyla. Já mám nejraději Dinosu, právě díky jeho vtípkům. Příběhy jsou originální, dostatečně versatilní i díky množství tématům, kterých se může děj dotýkat. Díky těmto kladům jsem ochotný odpustit i přehnaný patriotismus a neskrývaný obdiv k Izraeli (Izrael má tady stejnou ne-li dokonce větší váhu než USA!!!), i když v posledních viděných dílech byla i troch kritiky právě mosadu. (vyšetřovací metody, zkaženost hlavního představitele mosadu) ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (533)

  • Otca Jethra Gibbsa hrá ten istý herec, ktorý stvárnil starého otca agenta Bootha v seriáli Kosti (od r. 2005). (BoncheR)
  • Seriál byl po své desáté řadě v televizní sezoně 2012-2013 v USA vyhodnocen jako nejsledovanější televizní seriál. (endoskop)

Související novinky

Reklama

Reklama