Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

bacon 

všechny recenze uživatele

Konečne ďalší seriál, ktorý sa dá pozerať opakovane do nekonečna. Kriminálky typu CSI ma rýchlo omrzeli, aj keď je kriminalistika moje veľké hobby. Gibsova intuícia a dokonale zohratý team je zárukou vyriešenia každého prípadu. Tvorcovia sa krásne vyhrali s každou postavou a dali jej tie správne povahové črty a tiež sa postavy vyvíjali časť od časti. A aby som nezabudol na moju platonickú lásku ABBIE, to je kapitola sama o sebe. Asi jediný seriál kde vedkyňa nebola poňatá konvenčne a zaškatulkovaná ako kockáč. Pauline to zahrala excelentne. Abbie a jej major spektrometer, hahaha. ()

kubyno 

všechny recenze uživatele

Oproti CSI je tu mnohem lepší vyšetřování a zápletky - žádný nereálný a haluzový styl a žádné nekonečné natahování stejnými případy. Je to pro mě velice příjemná oddechovka, u které se nenudím, a zároveň je vtipná (např. by se dala napsat kniha o Tonyho jménech pro McGeeho...). Jinak poslední série (cca 8. -9. serie) se mi zamlouvají čím dál víc, je to opravdu pohodová podívaná. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Důvody proč se koukat:mrzutý výkon skvělého vyšetřovatele Marka Harmona,humor Michaela Weatherlyho a IT schopnosti Pauley Perrette. Jednoznačně vyvstává otázka proč 3/5?Odpověď zní,že v dnešní konkurenci Las Vegasek a Miamíček a podobných es ve svém oboru je skoro nemožné vymyslet něco velmi poutavého, aby si to zasloužilo lepší hodnocení. Není to nic proti ničemu. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Vydržet celý díl se asi někdy dá, jen by to člověka muselo bavit. Je to založené na nějakých zvláštnostech, které mi ale nepřijdou zajímavé nebo rozumné. Ani herecké onsazení není kdo ví jaké. Prostě při návštěvě to po očku můžu kousek sledovat, ale celý díl to být nemusí. Stejně to snad nikdy nemá žádnou kloudnou pointu, která by někoho zajímala. Jakoby se to muselo na konci jen nějak uzavřít. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál nemám rád. Je jen další z mnoha a není na něm nic výjimečného, až na to, že tam běhá jedna extravagantní osoba. Neustále vkládané hlášky mi navozuj pocit, že si scénárista sepsal seznam hlášek (většinou spíš vzpomínal, než vymýšlel nové) a ty poslepoval včerejším dílem komisaře Rexe... Všechny postavy sou neuvěřitelně černobílé a vždycky je jasný předem, jak se zachovají. Šablonovitost je tu až nesnesitelná. ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (533)

  • Gibbs má krvnú skupinu 0 negatív. (ČSFD)
  • Firma Dell sponzoruje všetky počítače a laptopy v každej sérii. (rador)

Související novinky

Reklama

Reklama