Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Recenze uživatele dr.horrible k tomuto seriálu (1)

Mládeži nepřístupno (2014) (S12E06) 

Značne stupidné. Ale na rovinu, ono to inak ani moc nejde, keď máte seriál o možno 20 sezónach, pričom každá epizóda musí na ploche 45 minút rozohrať vlastný príbeh, popritom riešiť vzťahy a ešte sa snažiť humorne odlahčovať. Obzvlášť, ak máte v hlavnej úlohe decko. A to decko prehráva. A evidentne vinou zlého režijného vedenia (vyzerá to, jak keby točili na prvý krát). Pozitívne je, že to decko sa volá Millie Bobby Brown a zo svojich rolí pred Stranger Things (resp. pred Intruders) dostáva práve tu najviac priestoru. Toto proste musí vidieť každý jej fanúšik. Objaví sa hneď v úvodnej scéne, aby vzápätí našla mŕtvolu svojej matky. A niečo nehraje. Nebudem spoilerovať, ale ešte raz; toto skrátka musí zhliadnuť každý jej fanúšik! Rovnako ako v Grey’s Anatomy malá a ušatá. S veľkými zelenými očami. ()

Související novinky

Reklama

Reklama