Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Takový milý seriál- díly jsou sice podobné, ale nejsou naivní takže to nikoho neruší, postavy mají docela jednoduché charaktery, ale jsou jinak dobře zahrané a fajn takže také neruší, hudba je docela hezká a i po několikátém poslechu neruší... Zkrátka a dobře- NCIS je skvělá zábava na necelou hodinu, která vás na danou dobu zaujme, takže vám ani nepřijde uplynulý čas jako ztráta času a který vás hlavně pro svůj vtip udrží i po několik sérií... ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som si doslovo zamiloval a dostal som sa k nemu úplnou náhodou. Po tom čo v TV bežali reklamy, že tá má byt niečo ako starší JAG nejavil som o tento seriíl záujem a raz večer ked som sa nudil som prepísal a zaujalo ma. Škoda, že som vynechal neuveritelné 2 série. Od vtedy to sledujem a miuljem ho. Mám rád ked je v seriálny akcia a humor a ešte k tomu sympatické postavi. No proste za plný počet 5* ()

Reklama

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Pre mňa najlepší seriál na svete. Rozhodne lepšie ako všetky CSI. NCIS nie je len o vyšetrovaní, ale taktiež sa venuje aj rozvíjaniu hlavných postáv a ich osobnému životu. Je obdivuhodné čo dokázali spraviť so seriálom aj s menším rozpočtom, ktorý sa prepracoval v Amerike k najsledovanejšiemu seríálu svojho žánru. Postava Anthonyho DiNozza (či Gibbsa) je pre mňa TOP seriálovej tvorby. ()

Jano... 

všechny recenze uživatele

Pomerne tuctová kriminálka, no postavy prirastú k srdcu (mne sú skoro ako rodina) a miestami aj s výbornou atmosférou. Rozumiem, že tieto vysoko seriálové parametre sa objavia v oceniteľnej miere až po zhliadnutí nezanedbateľného množstva obsahu, a teda vyžadujú istú investíciu, ale keď ten moment príde, stojí za to. (A možno len život maľuje pekné tváre na škaredé dni, a rovnaké city by som choval aj ku Šeherezáde, byť to ona, kto na mňa upiera svoje ľadovomodré oči z obrazovky a trúsi hlášky mojim smerom tak, aby som sa cítil, že patrím - ktohovie..) ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Seriál stojí a padá na striktně narýsovaných charakterech. Při pravidelném sledování jsou postavy sympatické, ale nekoukejte na celou sérii najednou, protože potom Vás ta samá výhoda bude neskutečně otravovat. Takže v pohodě koukatelný a fungující seriál, který ale není tak zajímavý, abych se na každý díl vyloženě těšil. Jistá nalajnovanost je cítit v každém dílu. 65% = 3/5 ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (528)

  • Firma Dell sponzoruje všetky počítače a laptopy v každej sérii. (rador)
  • Gibbs (Mark Harmon) má svůj seznam pravidel, podle kterých se musí jeho tým řídit. (Katka189)
  • Na stěně NCIS nejhledanějších zločinců visí do konce 4. série portrét tvůrce NCIS Dona Paula Bellisaria. (Zdroj: serialzone.cz)

Související novinky

Reklama

Reklama