Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 343 h 53 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(476)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (313)

Faidra 

všechny recenze uživatele

Dostane-li se člověk do rukou doktorům, sestrám a osobám v bílém, modrém a zeleném celkově, musí počítat s lecčím včetně toho, že bude brutálně buzen v nekřesťanskou hodinu a podrobován nepříjemným procedurám, že bude trávit valnou část dne zasmušilým posuzováním stavu stropu nemocničního pokoje a že schytá spolustonající propadlou televizním seriálům. Kdyby mi předtím někdo dal vybrat nejhorší z oněch možností, bez rozmýšlení bych zvolila tu třetí. Jenže člověk míní a Leroy Jethro Gibbs mu dá pár facek a uvede nějaké to pravidlo, z kterého jasně vyplývá, ať radši nemíní vůbec. Poté, co mě den co den obšťastňovali svou přítomností zamlklí doktoři, kteří mě burcovali dlouho před svítáním a zabodávali do mě za účelem mně neznámým jehly, aby se pak vytratili stejně záhadně, jako se objevili, a nutili mě se vztekat, že vyloženě zbožňuju chlapy, kteří se zčistajasna objeví a beze slova mě opíchají, načež se vytratí a já už je nikdy v životě nevidím, jsem byla vděčná jako zatoulaný pes za kus žvance za chlapa, který byl ochotný zdržet se hodinu, pobavit mě, zpohlavkovat podřízené a být sympaťák se sarkastickým smyslem pro humor a interasantně postříbřenou kšticí. Další členové ansámblu a zápletky též velice fajn, takže nevidím důvod, proč k té padesátce na americké vlajce tentokrát nepřihodit dalších pět hvězd. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Důvody proč se koukat:mrzutý výkon skvělého vyšetřovatele Marka Harmona,humor Michaela Weatherlyho a IT schopnosti Pauley Perrette. Jednoznačně vyvstává otázka proč 3/5?Odpověď zní,že v dnešní konkurenci Las Vegasek a Miamíček a podobných es ve svém oboru je skoro nemožné vymyslet něco velmi poutavého, aby si to zasloužilo lepší hodnocení. Není to nic proti ničemu. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální sračka. Viděl jsem tedy jen pár úseků, protože si myslím, že jsem stále normální, nebo si to alespoň nalhávám. Hrozně mi to připomínalo všechny ty nejrůznější kriminálky, které tolik nesnáším. Tudíž jsem si velmi rychle dokázal vybudovat nesnášenlivost i vůči téhle sračce. A to se přece musí patřičně ocenit. ODPAD! ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

NCIS je geniálny seriál, ktorému ale niečo chýba. Niečo čo by mal mať každý seriál, ktorý chce mať hodnotenie *****. Chýbalo tu trošku srdca, trošku viac ľudskosti. Nikdy som nespochybňoval kvality seriálu Gibbsoma a jeho tímu, ale nikdy ma nezaujal až tak aby ma prinútil pozerať každý jeden diel. Keď sa nudím pustím si ho, ale to mi stačí. Hoci som vystihol mnoho negatív, ale svojím spôsobom je aj veľmi zaujímavý a jeden z najlepších akčných a dramatických seriálov sveta. Myslím, že stačí ;). ()

Jano... 

všechny recenze uživatele

Pomerne tuctová kriminálka, no postavy prirastú k srdcu (mne sú skoro ako rodina) a miestami aj s výbornou atmosférou. Rozumiem, že tieto vysoko seriálové parametre sa objavia v oceniteľnej miere až po zhliadnutí nezanedbateľného množstva obsahu, a teda vyžadujú istú investíciu, ale keď ten moment príde, stojí za to. (A možno len život maľuje pekné tváre na škaredé dni, a rovnaké city by som choval aj ku Šeherezáde, byť to ona, kto na mňa upiera svoje ľadovomodré oči z obrazovky a trúsi hlášky mojim smerom tak, aby som sa cítil, že patrím - ktohovie..) ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (530)

  • Čísla v Gibbsových (Mark Harmon) pravidlech neznačí jejich pořadí, ale význam, proto některá čísla chybí (například: 17, 21, 24–26). Čísla před nimi značí jejich důležitost či význam. (Karlosik_4)
  • Mark Harmon (Leroy Jethro Gibbs) většinou při natáčení seriálu pracuje s vlastním nářadím, které používá doma ve své dílně. (willy1)

Související novinky

Reklama

Reklama