Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Takový milý seriál- díly jsou sice podobné, ale nejsou naivní takže to nikoho neruší, postavy mají docela jednoduché charaktery, ale jsou jinak dobře zahrané a fajn takže také neruší, hudba je docela hezká a i po několikátém poslechu neruší... Zkrátka a dobře- NCIS je skvělá zábava na necelou hodinu, která vás na danou dobu zaujme, takže vám ani nepřijde uplynulý čas jako ztráta času a který vás hlavně pro svůj vtip udrží i po několik sérií... ()

Ichabod

všechny recenze uživatele

Určitě lepší jak JAG, na kterém jsem ulétával jako HODNĚ mladý. Sympatičtí herci jako Sasha Alexander z Dawson´s creek nebo Lauren Holly s Mark Harmonem z Chicago hope a ti ostatní méně znamí herci si pochvalu zaslouží. Sice už je těch krimi seriálů opravdu moc, ale v době kdy je CSI k smíchu už asi naprosto všem je NCIS určitě lepší volbou. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

No, Mr. Bellisario pochopil, že JAG je o ničem a je mrtvý. Sice pozdě, ale nakonec to pochopil. Pak zašel na pivko s Jerrym Bruckheimerem, od kterého so domáknul, že teď frčí soudní lékařství a moderní vyšetřovací metody. A světe div se, vzal to za ještě lepší konec než zmiňovaný král popcornu. NCIS (téměř) nepoužívá nesmyslné až haluzové vyšetřovatelské vychytávky, a i když si občas vypomůže trochu supermanskou berličkou (která ale opět nedosahuje šílenosti JAGu, kdy mj. Hormon Rabb nakopal instruktorovi NAVY SEALs), je dostatečně zábavná i napínavá, nabízí skvělý tým, který si zamilujete, a je sakra šikovně natočená. A Sasha Alexander je celá taková šikovná;) Po rozchodu není lepší objekt, na který se můžete upnout:)) S druhou sérií nás ovšem božská Kate opustila a zlomila tak spoustu srdcí... Ale život jde dál, a když vám ho zpestří někdo jako Ziva Davidová, se spoustou věcí se vyrovnáte lépe:) Jak jsem onehdy říkal Tylerovi - hele, já vim že ta holka prošla izraelskou armádou a Mossadem, že mučí lidi a vůbec je to stroj na zabíjení...ale když ona je prostě tak roztomilá...:) ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Chápu, že to někoho odrazuje patriotismem a epizodickými případy, ale pro mě je NCIS srdcovkou už od nepaměti, jeden čas jsem tenhle seriál sjížděla neskutečným tempem a ještě teď se, když mi to vyjde, kouknu na čtvrteční reprízované díly na Nova Cinema. Hned na začátku musím napsat, že jsem NCIS vždy sledovala hlavně kvůli těm skvěle zahraným postavám (především Gibbs, Abby, Tony Dinozzo, McGee, Ducky, z novějších "jenom" Ellie Bishopová), vztahům mezi nimi, jejich osobním životům (téměř o každé postavě zjistíme v průběhu sérií všechno) a vůbec tomu přátelskému prostředí, že by tam jeden hned šel pracovat (zvlášť, když tvůrci každého nováčka začlení tak, jako by tam byl odjakživa). Plus občas ještě nějaký ten popkulturní odkaz. Samotné případy už jsou často pouze rutina, ale tak jednou dvakrát za sérii se vždycky zadaří nebo přijde crossover s výrazně slabšími odnožemi s Los Angeles nebo New Orleans. A nejednou potěší celkem početná camea herců z jiných seriálů nebo filmů. Vyloženě jako kriminálka to není zas až takové terno, ale jako seriál o lidech je to pecka. P.S.: Těch pět hvězd je díky prvním 13 sériím, pak - jak začali hromadně odcházet nejdéle působící členové týmu - už to fakt začalo upadat, ale někdy to z úcty k seriálu dokoukám. P.P.S.: Jestli si někdy dám maraton, tak tu bude extra dlouhý komentář. 9/10 ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Ďalšia zo známych a úspešných krimináliek, ktorá ma podobne ako CSI obišla, a to najmä kvôli dokonale nevýrazným a nesympatickým hlavným postavám. Vlastne čo si spomínam, tak kedykoľvek som NCIS zbadal v TV tak som prepínal inam a keď som mu aj šancu náhodou dal, tak som z neho dvakrát nadšený nebol. U mňa slabota a 2* len za solídnu technickú stránku. 25% ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (533)

Související novinky

Reklama

Reklama