Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (313)

sirien 

všechny recenze uživatele

+1*. Nevim proč, nejspíš kvůli postavám, ale když zaregistruju, že tohle běží v televizi, tak se narozdíl od všech jinejch "kriminálek" většinou du i dívat. A bavim se. Bez ohledu na sérii, bez ohledu na to, že sleduju jen náhodné díly (je vidět, že ty postavy tam mají nějaký vývoj atp., netuším, jak moc velkou roli to hraje a jak moc by byl dojem lepší, kdybych to koukal vcelku a popořadě). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Gibbs se dostane dovnitř. Má oprávnění, které ho dostane i k mrtvým mimozemšťanům pohřbeným v Area 51." Nemohu o tomto seriálu napsat nic špatného, protože je mi jasné, že agent Gibbs právě stojí za mnou. Na druhou stranu mu nedám pět hvězd, aby Gibbs viděl, že se ho vůbec nebojím. Ale zase si ho nechci úplně rozházet, takže přidám mé oblíbené Gibbsovo pravidlo č. 18 - Je lepší hledat odpuštění, než žádat povolení. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Sledovať NCIS je pre mňa ako trest, humor ide pomimo mňa, dialógy tiež, pseudohrdinstvo a pseudoakcia tiež. Niekedy mám pocit, že je to stále o tom istom. Mám dosť týchto nesympatických, drsných, naivných, stále sa na niečo hrajúcich, kriminalistických seriálov. Kvalitou u mňa veľmi nízko, nemám rád vnucovaný amerikanizmus. Tento seriál teda tiež nie. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

V USA sa NCIS aj CSI vysielajú na CBS, napriek tomu sú si jasnými konkurentmi. BELLISARIO po (úspešnej) stupidite s názvom JAG ale pochopil, že iba ako lacnejší epigón BRUCKHEIMEROVHO opusu príliš nezaboduje. Vrátil sa teda do rokov 80-tych (kedy stvoril MAGNUM a AIRWOLF) a vytvoril "hláškujúcich" vyšetrovateľov, ktorým idú (často dosť absurdné) prípady takpovediac od ruky. "Doťahovanie sa" medzi DiNozzom a Kate či McGeem skrátka nemá chybu a často pripomína legendárne dialógy medzi DEMPSEYM a MAKEPEACOVOU. No a MARK HARMON so svojím až britsky suchým prejavom je už len špičkou zábavného ľadovca. Vrcholne nesympatická mi je iba laborantka ABBY ktorej výkon sa nedá označiť inak ako omyl. Technická poznámka: Keďže som NCIS neveril, kašľal som aj na jeho premiéru na HALLMARKU a neviem teda ohodnotiť kvalitu českého dabingu. Ten slovenský (vyrobený MARKÍZOU) je ale špičkový. (25.4.2006) ----- Tak som zhliadol 2 inkriminované epizódy z JAG-u (konkrétne sa jedná o ICE QUEEN a MELTDOWN z VIII. série) a musím povedať, že som rád, že som ich nevidel ako prvé. Sú totiž dosť biedne a dejovo príliš roztrieštené (navyše v nich MARKÍZA použila iných dabérov, čo je des a bes). No a dabing na HALLMARKU ? Tak to je odpornosť sama o sebe, ktorá robí z NCIS (v spojení s tými čiernobielymi flashbackami "budúcnosti") akúsi telenovelu bez štipky humoru. MARKa HARMONa totiž majstrovsky nadaboval už JIŘÍ BARTOŠKA v CHICAGO HOPE a LUDĚK ČTVRTLÍK nemá šancu mu konkurovať. - Ale ako vidím u užívateľa bundaboya, tá moja poznámka sa vzťahuje na práve začatú tretiu sériu ktorú som tiež včera videl. Bohužiaľ. (27.6.2006) ----- ČESKÁ FREE-TV PREMIÉRA: NOVA (prebrala verziu z HALLMARKu) = 21.2.2007 (21.2.2007) ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Seriál je celkem průměrná americká propagační sračka, mnohem zábavnější jsou jeho fanouši. Třeba tenhle DJ Laky, který se pustil do psaní a vypadlo mu z paličky skoro až vyznání : "Podle mě nejlepší seriál, který jsem za poslední dobu vyděl. Hlavně nejlepší herec co hraje Gibse a Dinozá. Ty jsou podle mě nejvtipnjší. Dávám 100%." No není to roztomilý? ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (533)

  • Seriál se odehrává v prostředí Washingtonu, D.C. V některých dílech jsou narážky na zdejší místa (Georgetown, Hoboken, Brookland), ve skutečnosti se ale natáčelo v Santa Claritě. (noelcoward73)

Související novinky

Reklama

Reklama