Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (313)

bacon 

všechny recenze uživatele

Konečne ďalší seriál, ktorý sa dá pozerať opakovane do nekonečna. Kriminálky typu CSI ma rýchlo omrzeli, aj keď je kriminalistika moje veľké hobby. Gibsova intuícia a dokonale zohratý team je zárukou vyriešenia každého prípadu. Tvorcovia sa krásne vyhrali s každou postavou a dali jej tie správne povahové črty a tiež sa postavy vyvíjali časť od časti. A aby som nezabudol na moju platonickú lásku ABBIE, to je kapitola sama o sebe. Asi jediný seriál kde vedkyňa nebola poňatá konvenčne a zaškatulkovaná ako kockáč. Pauline to zahrala excelentne. Abbie a jej major spektrometer, hahaha. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som si doslovo zamiloval a dostal som sa k nemu úplnou náhodou. Po tom čo v TV bežali reklamy, že tá má byt niečo ako starší JAG nejavil som o tento seriíl záujem a raz večer ked som sa nudil som prepísal a zaujalo ma. Škoda, že som vynechal neuveritelné 2 série. Od vtedy to sledujem a miuljem ho. Mám rád ked je v seriálny akcia a humor a ešte k tomu sympatické postavi. No proste za plný počet 5* ()

Reklama

Adasin 

všechny recenze uživatele

Chápu, že to někoho odrazuje patriotismem a epizodickými případy, ale pro mě je NCIS srdcovkou už od nepaměti, jeden čas jsem tenhle seriál sjížděla neskutečným tempem a ještě teď se, když mi to vyjde, kouknu na čtvrteční reprízované díly na Nova Cinema. Hned na začátku musím napsat, že jsem NCIS vždy sledovala hlavně kvůli těm skvěle zahraným postavám (především Gibbs, Abby, Tony Dinozzo, McGee, Ducky, z novějších "jenom" Ellie Bishopová), vztahům mezi nimi, jejich osobním životům (téměř o každé postavě zjistíme v průběhu sérií všechno) a vůbec tomu přátelskému prostředí, že by tam jeden hned šel pracovat (zvlášť, když tvůrci každého nováčka začlení tak, jako by tam byl odjakživa). Plus občas ještě nějaký ten popkulturní odkaz. Samotné případy už jsou často pouze rutina, ale tak jednou dvakrát za sérii se vždycky zadaří nebo přijde crossover s výrazně slabšími odnožemi s Los Angeles nebo New Orleans. A nejednou potěší celkem početná camea herců z jiných seriálů nebo filmů. Vyloženě jako kriminálka to není zas až takové terno, ale jako seriál o lidech je to pecka. P.S.: Těch pět hvězd je díky prvním 13 sériím, pak - jak začali hromadně odcházet nejdéle působící členové týmu - už to fakt začalo upadat, ale někdy to z úcty k seriálu dokoukám. P.P.S.: Jestli si někdy dám maraton, tak tu bude extra dlouhý komentář. 9/10 ()

Ichabod

všechny recenze uživatele

Určitě lepší jak JAG, na kterém jsem ulétával jako HODNĚ mladý. Sympatičtí herci jako Sasha Alexander z Dawson´s creek nebo Lauren Holly s Mark Harmonem z Chicago hope a ti ostatní méně znamí herci si pochvalu zaslouží. Sice už je těch krimi seriálů opravdu moc, ale v době kdy je CSI k smíchu už asi naprosto všem je NCIS určitě lepší volbou. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Dostane-li se člověk do rukou doktorům, sestrám a osobám v bílém, modrém a zeleném celkově, musí počítat s lecčím včetně toho, že bude brutálně buzen v nekřesťanskou hodinu a podrobován nepříjemným procedurám, že bude trávit valnou část dne zasmušilým posuzováním stavu stropu nemocničního pokoje a že schytá spolustonající propadlou televizním seriálům. Kdyby mi předtím někdo dal vybrat nejhorší z oněch možností, bez rozmýšlení bych zvolila tu třetí. Jenže člověk míní a Leroy Jethro Gibbs mu dá pár facek a uvede nějaké to pravidlo, z kterého jasně vyplývá, ať radši nemíní vůbec. Poté, co mě den co den obšťastňovali svou přítomností zamlklí doktoři, kteří mě burcovali dlouho před svítáním a zabodávali do mě za účelem mně neznámým jehly, aby se pak vytratili stejně záhadně, jako se objevili, a nutili mě se vztekat, že vyloženě zbožňuju chlapy, kteří se zčistajasna objeví a beze slova mě opíchají, načež se vytratí a já už je nikdy v životě nevidím, jsem byla vděčná jako zatoulaný pes za kus žvance za chlapa, který byl ochotný zdržet se hodinu, pobavit mě, zpohlavkovat podřízené a být sympaťák se sarkastickým smyslem pro humor a interasantně postříbřenou kšticí. Další členové ansámblu a zápletky též velice fajn, takže nevidím důvod, proč k té padesátce na americké vlajce tentokrát nepřihodit dalších pět hvězd. ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (533)

  • Donald P. Bellisario pojmenoval Leroye Jethra po členech své rodiny. Jeho bratr se jmenuje Leroy a prostřední jméno jeho otce je Jethra. (viperblade)
  • Gibbs vždy zásadně spí na gauči, ve své ložnici nespí, neboť mu příliš připomíná jeho první ženu Shanon. (Karlosik_4)
  • V úvodní znělce několika prvních sériích je záběr na letadlovou loď podplouvající pod mostem Golden Gate. Jedná se o záběr z úvodních titulků filmu Pevnost (1988), ve kterém hrál Mark Harmon (Gibbs) jednu z hlavních rolí. (Katka189)

Související novinky

Reklama

Reklama