Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Zajímavosti (528)

Námořní vyšetřovací služba L. A. - Kensi Blyeová, část první (2012) (epizoda) (S03E16)

  • V epizóde si zahral cameo rolu agenta NCIS Marka Clookieho (na fotografii) skutočný riaditeľ NCIS - Mark D. Clookie, ktorý bol agentom NCIS od roku 1982 a funkciu riaditeľa NCIS zastával od roku 2010 do roku 2013. V epizóde prichádza k agentovi Owenovi Grangerovi (Miguel Ferrer) a pýta sa, či vznesie obvinenie. V poradí ide už o tretiu cameo rolu, ktorú si strihol skutočný riaditeľ NCIS. Predošlé dve boli v seriáli NCIS (od r. 2003). (koba)

Pauley Perrette

  • V roce 2014 byla hospitalizována po těžké alergické reakci na inkoustově černou barvu vlasů své postavy Abby v seriálu Námořní vyšetřovací služba (od r. 2003). Pauley, která je přírodní blondýnka, trpěla strašlivými reakcemi, při kterých její obličej otekl na dvojnásobek. (Trajektt)

JAG (1995) (seriál)

  • Spoiler: Bud Roberts mladší (Patrick Labyorteaux) urobil počas celého seriálu a jeho spin-offov pozoruhodnú kariéru v americkom námorníctve: Počas 1. série mal hodnosť "Ensign" („námorný podporučík“ - slovenský armádny ekvivalent je poručík). Od epizódy My občané (1997) mal hodnosť "Lieutenant (junior grade)" („námorný mladší poručík“ - slovenský armádny ekvivalent je nadporučík). V epizóde Protivníci (1999) bol povýšený do hodnosti "Lieutenant" („námorný poručík“ - slovenský armádny ekvivalent je kapitán). Od epizódy Sbohem a šáteček: 1. část (2004) mal hodnosť "Lieutenant Commander" („námorný nadporučík“ - slovenský armádny ekvivalent je major). Je zaujímavé, že keď sa 11 rokov po skončení seriálu JAG objavil v epizóde V utajení (2016) seriálu NCIS: Naval Criminal Investigative Service, mal hodnosť "Captain" („námorný kapitán“ - slovenský armádny ekvivalent je plukovník). (koba)

Související novinky

Reklama

Reklama