Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Od značného počtu podobných amerických krimiseriálů se tento odlišuje tím, že je situován do prostředí vojenského námořnictva. Má pro mne sympatický vyšetřovací tým, se kterým procestuje řadu zajímavých lokalit, je dostatečně akční s pestrou škálou případů a používá při své práci nejmodernější laboratorní metody vyšetřování a technické novinky, které nabízí dnešní svět počítačů a internetu. Herecky je dobře obsazen, každý z vyšetřovatelů je nezaměnitelná individualita vnášející do vyšetřování kromě pracovního nasazení i prvky humoru. Obzvláště mne zaujal velitel Gibbs a laboratorní kouzelnice Abby, kteří odlehčují tragiku případů svými vtipnými glosami. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

V dnešní době zaplavené spoustou krimiseriálů se mi většina plete. Ale tenhle je jiný!!! A lepší!!! Nejvíc jsem si oblíbil Pauley Perrette, ale i Mark Harmon a ostatní jsou natolik výraznými herci, že mě to prostě baví. Pokud se rozhodnout pro nějaký krimiseriál v současné době, tak vřele doporučuji tento!!! 85% ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

No, Mr. Bellisario pochopil, že JAG je o ničem a je mrtvý. Sice pozdě, ale nakonec to pochopil. Pak zašel na pivko s Jerrym Bruckheimerem, od kterého so domáknul, že teď frčí soudní lékařství a moderní vyšetřovací metody. A světe div se, vzal to za ještě lepší konec než zmiňovaný král popcornu. NCIS (téměř) nepoužívá nesmyslné až haluzové vyšetřovatelské vychytávky, a i když si občas vypomůže trochu supermanskou berličkou (která ale opět nedosahuje šílenosti JAGu, kdy mj. Hormon Rabb nakopal instruktorovi NAVY SEALs), je dostatečně zábavná i napínavá, nabízí skvělý tým, který si zamilujete, a je sakra šikovně natočená. A Sasha Alexander je celá taková šikovná;) Po rozchodu není lepší objekt, na který se můžete upnout:)) S druhou sérií nás ovšem božská Kate opustila a zlomila tak spoustu srdcí... Ale život jde dál, a když vám ho zpestří někdo jako Ziva Davidová, se spoustou věcí se vyrovnáte lépe:) Jak jsem onehdy říkal Tylerovi - hele, já vim že ta holka prošla izraelskou armádou a Mossadem, že mučí lidi a vůbec je to stroj na zabíjení...ale když ona je prostě tak roztomilá...:) ()

T2 

všechny recenze uživatele

__NCIS: 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $3,013,763 //počet predaných kusov 75,250║ __NCIS: 5.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $3,222,324 //počet predaných kusov 82,751║ __NCIS: 6.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $7,644,475 //počet predaných kusov 215,398 ║ __NCIS: 7.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $7,907,998 //počet predaných kusov 208,160 ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Pre mňa najlepší seriál na svete. Rozhodne lepšie ako všetky CSI. NCIS nie je len o vyšetrovaní, ale taktiež sa venuje aj rozvíjaniu hlavných postáv a ich osobnému životu. Je obdivuhodné čo dokázali spraviť so seriálom aj s menším rozpočtom, ktorý sa prepracoval v Amerike k najsledovanejšiemu seríálu svojho žánru. Postava Anthonyho DiNozza (či Gibbsa) je pre mňa TOP seriálovej tvorby. ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (533)

  • V rámci přípravy na svou roli Sean Murray navštěvoval centrum policejních složek v Georgii, kde absolvoval kurzy řízení a střelby ze zbraně. (Wajinek)
  • Otca Jethra Gibbsa hrá ten istý herec, ktorý stvárnil starého otca agenta Bootha v seriáli Kosti (od r. 2005). (BoncheR)

Související novinky

Reklama

Reklama