Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som si doslovo zamiloval a dostal som sa k nemu úplnou náhodou. Po tom čo v TV bežali reklamy, že tá má byt niečo ako starší JAG nejavil som o tento seriíl záujem a raz večer ked som sa nudil som prepísal a zaujalo ma. Škoda, že som vynechal neuveritelné 2 série. Od vtedy to sledujem a miuljem ho. Mám rád ked je v seriálny akcia a humor a ešte k tomu sympatické postavi. No proste za plný počet 5* ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Říkala jsem si, že zo bude zase jeden z mnoha amerických kriminálních seriálů, kterými nás tak neúnavně zásobuje televize Nova. Později jsem na seriál změnila názor a to dost radikálně. Začal mě bavit. Pokud to jde, tak se snažím nevynechat jediný díl. Vyšetřovací tým, který vede Gibbs je tak nesourodý, že se až divím, jak je možné, že jim to skvěle funguje. Ale ono jim to funguje. Všichni tam mají své nezastupitelné místo a a všichni se doplňují. JAG byl jiná kategorie. ()

Reklama

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Takový milý seriál- díly jsou sice podobné, ale nejsou naivní takže to nikoho neruší, postavy mají docela jednoduché charaktery, ale jsou jinak dobře zahrané a fajn takže také neruší, hudba je docela hezká a i po několikátém poslechu neruší... Zkrátka a dobře- NCIS je skvělá zábava na necelou hodinu, která vás na danou dobu zaujme, takže vám ani nepřijde uplynulý čas jako ztráta času a který vás hlavně pro svůj vtip udrží i po několik sérií... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Gibbs se dostane dovnitř. Má oprávnění, které ho dostane i k mrtvým mimozemšťanům pohřbeným v Area 51." Nemohu o tomto seriálu napsat nic špatného, protože je mi jasné, že agent Gibbs právě stojí za mnou. Na druhou stranu mu nedám pět hvězd, aby Gibbs viděl, že se ho vůbec nebojím. Ale zase si ho nechci úplně rozházet, takže přidám mé oblíbené Gibbsovo pravidlo č. 18 - Je lepší hledat odpuštění, než žádat povolení. ()

Rssa 

všechny recenze uživatele

Seriál zraje jako víno, postupně se do obyčejné, ale příjemné kriminálky začaly rvát prvky dramatu a špionážního trhilleru, což vyplynulo v situaci, kdy konec 6.té série je již neředěný špionážní ráj, prošpikovaný vládními tajemstvími, zkorumpovanosti federálních agentur i pronikání teroristických buněk. Kdo by řekl, že se seriál za 6 let takto vyprofiluje. Harmon mi byl ze začátku protivný, ale nakonec si ten jeho čestný, ale v mnoha případech nelítostný postoj oblíbíte, stejně tak jako zpočátku sukničkářského, ale později tvrdého a schopného agenta DiNozza. Spolu s velice zvláštní a zábavnou Zivou, šíblou Abby a geekem McGeem tvoří dobrý tým. Možná jen postava patologa Duckyho je trošku otravná. 80 % za první 3 série, 85% čtvrtá, 90% pátá, 95 % šestá. Celkem 90 % s náběhem na pořádné drama v sérii č.7. ()

Galerie (3 435)

Zajímavosti (528)

  • Herečka Cote de Pablo na soundtracku k seriálu zpívá píseň „Temptation“. [Zdroj: TV Max] (hippyman)
  • Pilotní díl tohoto seriálu byl vysílán jako dvoudílná epizoda seriálu JAG (od r. 1995) na jaře 2003. V seriálu ale byly provedeny dvě zásadní změny. První změna je, že trik, ve kterém je Ducky (David McCallum) ukázán, jak mluví s mrtvolami – z pohledu mrtvoly – byl vynechán a postava jménem Viv Blackadder (Robyn Lively) byla nahrazena Caitlin Todd (Sasha Alexander). (Katka189)

Související novinky

Reklama

Reklama