Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Trochu mě naštvalo, když v jednom z dílů vystřelily Kate (Sasha Alexander) mozek z hlavy... kdyby vystřílely celou skvadru v takovém CSI Miamy, nehnul bych ani brvou, páč tam všichni vypadaj jak robotické gestapo, ale NCIS narozdíl od CSI Miamy a New York ma i vtip a šmrnc a její hrdinové nepůsobí tolik chladně a uměle... no škoda... ale třeba se v takové 12 sérii někdo probudí a zjistí, že smrt hlavní hrdinky byl jen sen (jako v Dallasu)... no dobře, tak asi ne... tak ji třeba transplantujou novou hlavu :o) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Sledovať NCIS je pre mňa ako trest, humor ide pomimo mňa, dialógy tiež, pseudohrdinstvo a pseudoakcia tiež. Niekedy mám pocit, že je to stále o tom istom. Mám dosť týchto nesympatických, drsných, naivných, stále sa na niečo hrajúcich, kriminalistických seriálov. Kvalitou u mňa veľmi nízko, nemám rád vnucovaný amerikanizmus. Tento seriál teda tiež nie. ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Z tradičních kriminálních seriálů o desítkách dílů je NCIS jediný, který mám skutečně ráda. Jde tu totiž o to, že kromě tradičního schématu "vražda - vyšetřování - zatčení vraha" nabízí i velmi zajímavé postavy. Nedokážu posoudit, nakolik to platí pro všechny série, přiznávám se, že jsem viděla dohromady sotva třetinu toho, co producenti pustili na obrazovky, ale vždy, když se k NCIS náhodou dostanu, ráda u televize vydržím až do konce. I to někdy ke spokojenosti stačí. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Ďalšia zo známych a úspešných krimináliek, ktorá ma podobne ako CSI obišla, a to najmä kvôli dokonale nevýrazným a nesympatickým hlavným postavám. Vlastne čo si spomínam, tak kedykoľvek som NCIS zbadal v TV tak som prepínal inam a keď som mu aj šancu náhodou dal, tak som z neho dvakrát nadšený nebol. U mňa slabota a 2* len za solídnu technickú stránku. 25% ()

bundaboy 

všechny recenze uživatele

Jen bych chtěl případným novým divákům říct, ať se nenechají odradit faktem, že seriál vychází ze seriálu JAG. Jde totiž o úplně něco jiného. I když jde o kriminální seriál, scénáře jsou vždy velice vtipné, hlavní postavy mají hloubku a jsou sympatické (musíte mít rádi všechny) a většina případů je poměrně originální. A až tento seriál koupí nějaká celoplošná televize, určitě si jej nenechte ujít! V tuto chvíli (leden 2006) seriál vysílali jen na kabelové televizi Hallmark... A ještě musím říct, že mě docela překvapila kvalita dabingu, která je na Hallmarku poměrně slabá, ale v případě NCIS to rozhodně neplatí :). EDIT: Dnes 26.6.2006 na Hallmarku začala 3. řada a stalo se úplně to nejhorší, co se mohlo stát - dabing byl zřejmě svěřen do rukou jinému dabingovému studiu = z původních dabéru nezůstal téměř nikdo a noví dabéři jsou do slova a do písmene otřesní! Proto jestli si tohle čte ten, co to má na svědomí, tak ať rychle balí kufry a stěhuje se hodně daleko, protože až si ho najdu... Grrrrr! :| EDIT: Na konci 3. série mi už ten nový dabing tak nevadil, taky co jiného mi zbývalo že... :) Seriál je naštěstí tak kvalitní, že mu změna dabérů moc neuškodila. Ale stejně mě to štve, Vašinka jako Gibbs byl nejlepší. A mimochodem - Kate byla výborná, ale s příchodem Zivy (Cote de Pablo) je NCIS snad ještě lepší. U některých dialogů mezi Zivou a Tonym jsem doslova válel smíchy po zemi ;) - např. v epizodě 3x12 Boxed In. EDIT: Nova sice hezky 3. sérii předabovala, ale Zivě dala odpornou vřískající dabérku, kterou nemůžu ani slyšet :(. A navíc je překlad o dost horší než u Hallmarku, 2x tolik zabitých vtipů = nic nemůže být dokonalé, ach jo. EDIT: 4. a 5. sérii jsem si raději již koupil na DVD a udělal jsem jen dobře. Celý tým hláškuje jak o život, McGeek a jeho Deep Six rulez ;), finále 5. série jedno z nejlepších vůbec (jen ten konec!!?? wtf ;) a raději nechci vůbec vědět, o co jsem přišel v předchozích sériích s dabingem. OK - tak dobře - chci to vědět, ale momentálně není čas - je to moc a moc dílů ;). ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (528)

  • Seriál byl po své desáté řadě v televizní sezoně 2012-2013 v USA vyhodnocen jako nejsledovanější televizní seriál. (endoskop)

Související novinky

Reklama

Reklama