Reklama

Reklama

Myšlenky zločince

(seriál)
  • USA Criminal Minds (více)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA / Kanada, (2005–2024), 242 h 39 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Jeff Davis

Režie:

Richard Shepard, Andy Wolk, Charles Haid, Steve Shill, J. Miller Tobin (více)

Hrají:

Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Shemar Moore, Mandy Patinkin, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Paget Brewster, Lola Glaudini, Chandler Canterbury (více)
(další profese)

Série(17) / Epizody(343)

V seriálu Myšlenky zločince se elitní tým analytiků FBI zabývá sestavováním osobnostních profilů sériových vrahů. Snaží se proniknout do jejich temné a komplikované mysli, aby předešli dalším vražedným útokům. (AXN)

Recenze uživatele EastWicka k tomuto seriálu (1)

Myšlenky zločince (2005) 

Epizody Criminal Minds jsou jako minihorory od Kinga, jen ti bubáci se tu nesápou z hrobů, ale ze škvír mezi mozkovými hemisférami. Nadšení Kriminálkou Las Vegas, N.Y. a spol. mne po pár letech fascinovaného zírání na zpomalené průlety střel všemi materiály světa dost pustilo. CM mi ale naopak přijdou čím dál lepší... Konstruování "mysli zločinců" je sice poněkud nadsázka, ale zdejší tým mě baví! Detektiv Morgan je sladkou živoucí ilustrací songu "Black boys are delicious..." z Hair a pro geniálního dr. Reida alias "krbovou sirku s očima" mám vyloženě slabost. Sedí mi poklidný řád epizod, ba i ten mravoučný citát na závěr. I v 6. sérii, možná lepší než ty před ní, mi ale chybí původní šéf Gideon... ()

Související novinky

Reklama

Reklama