Reklama

Reklama

Myšlenky zločince

(seriál)
  • USA Criminal Minds (více)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA / Kanada, (2005–2023), 235 h 29 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Jeff Davis

Režie:

Richard Shepard, Andy Wolk, Charles Haid, Steve Shill, J. Miller Tobin (více)

Hrají:

Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Shemar Moore, Mandy Patinkin, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Paget Brewster, Lola Glaudini, Chandler Canterbury (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(16) / Epizody(333)

V seriálu Myšlenky zločince se elitní tým analytiků FBI zabývá sestavováním osobnostních profilů sériových vrahů. Snaží se proniknout do jejich temné a komplikované mysli, aby předešli dalším vražedným útokům. (AXN)

Recenze uživatele Kacenka_73 k tomuto seriálu (3)

Myšlenky zločince (2005) 

Absolutně jsem tomuhle seroši propadla. Neříkám, že je každá epizoda dokonalá, ale každá mě baví, každou hltám… asi závislost. Objevila jsem ho až letos, ale díl po dílu mně vyplňují volný čas… jen občas trpím při odchodu někoho z týmu, a to jsem zjistila, že se dočkám i série bez Hoče a Morgana. To pomoc… :-) ()

Lo-Fi (2008) (S03E20) 

Výborný seroš… ne všechny E jsou dokonalé, ale baví mě každá, některé jen o kus víc. A tahle? Sakra! Okamžitě si musím stáhnout následující, protože to jinak prostě Ne! Vy! Dr! Žím! ()

Série 10 (2014) (S10) 

Proč vyměnili Blejkovou? Jen jsem si zvykla, že odešla Emily a zas si budu muset zvykat. Tenhle seroš žeru, tak mu odpustím leccos, ale můžu se zeptat? Když agenti vtrhnou k neznámým večer, proč si nikdy nikde nerozsvítí? :-) ()

Související novinky

Reklama

Reklama