Reklama

Reklama

Castle na zabití

(seriál)
Ukázka z filmu 3
Krimi / Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2009–2016), 124 h 47 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

Barry Schindel (povídka)

Hrají:

Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson Jerald (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(173)

Úspěšný autor kriminálních románů Rick Castle žije se svou pubertální dcerou a svojí matkou v celku vyvážené domácnosti. Jednoho dne se však dostává na policejní oddělení, protože se ve městě objeví vrah, který kopíruje způsoby vražd z jeho knih. Při té příležitosti se seznámí s půvabnou vyšetřovatelkou Kate Beckettovou, a protože ho žena zajímá, přes své známosti se "vetře" na policejní oddělení, aby se mohl účastnit vyšetřování, které Kate vede... (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Bozvav k tomuto seriálu (4)

Castle na zabití (2009) 

Castle je šaramantní, vtipný a uhlazený, Kate Beckettová houževnatá, spravedlivá a má odzbrojující úsměv. Kolegové z oddělaní vražd skvěle sehraní, vtipní a sedí v seriálu jak hřebík na hlavičku. První dvě řady jsou naprosto dokonalé. Ve třetí řadě nastává bohužel lehce sešup dolů, který dle očekávání pokračuje. Nesmyslné zápletky, v rozcapeného spratka dorostlá dcera, utajený otec jako sveřepý agent CIA, pararelní svět, cestování v čase, dvojníci a jiné. Z téměř dokonalého krimi seriálu, se k mému velkému zklamání postupem stává mýdlová "opereta", jejíž klesající úroveň nezachrání ani pár hlášek a vtipů. I skvěle fungující chemie mezi dvěma hlavními protagonisty potom co se dají oficiálně dohromady, přestává fungovat a je rozmělněna řadou slaboduchých, unylých dialogů plných patosu a ufňukané romantiky.Za mne 1 a 2 řada plný počet, třetí 4 hvězdy, 4 a 5tá tři hvězdy a další už jen dvě hvězdy tak, tak. ()

Série 1 (2009) (S01) 

Naprosto skvělá záležitost. Humor, napětí a hlavně dokonalá chemie mezi Castlem a Backetovou.Za mne 100%. ()

Série 2 (2009) (S02) 

Naprosto skvělá záležitost. Humor, napětí a hlavně dokonalá chemie mezi Castlem a Backetovou.Za mne 100%. ()

Série 3 (2010) (S03) 

Naprosto skvělá záležitost. Humor, napětí a hlavně dokonalá chemie mezi Castlem a Beckettovou.Za mne 90%. ()

Reklama

Reklama