Reklama

Reklama

Castle na zabití

(seriál)
Z natáčení 3
Krimi / Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2009–2016), 124 h 47 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

Barry Schindel (povídka)

Hrají:

Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson Jerald (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(173)

Úspěšný autor kriminálních románů Rick Castle žije se svou pubertální dcerou a svojí matkou v celku vyvážené domácnosti. Jednoho dne se však dostává na policejní oddělení, protože se ve městě objeví vrah, který kopíruje způsoby vražd z jeho knih. Při té příležitosti se seznámí s půvabnou vyšetřovatelkou Kate Beckettovou, a protože ho žena zajímá, přes své známosti se "vetře" na policejní oddělení, aby se mohl účastnit vyšetřování, které Kate vede... (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Z natáčení 3

Recenze (367)

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zamilovala jsem se do Stany Katic. Je naprosto dokonalá, krásná, má skvělé vlasy. A jako postava Kate Becketová chytrá, vtipná, ale zodpovědná a skvělá policistka. Jednotlivé díly jsou hodně rozmanité. Jeden díl je o možné 3. světové válce, další o teroristech. Další naprosto o ničem. A posléze zase o brutálním sériovém vrahovi. A jako bonus škádlení Kate s Castlem. A nesmím zapomenout na Castlovy dceru, opět s naprosto dokonalým účesem, a úžasnou matku. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Pro mne prostě nebojím se i říct srdcovka! Konečně má za sebou všech osm sérií a odcházím od Richarda Castla velmi spokojen. Hlášky, zajímavé případy, humor, chemie mezi postavami vše funguje na výbornou! Jelikož jsem nakoukal, všechny série dohromady, tak bych chtěl rozdělit seriál do tří segmentů. První je od série1-4, doslova jsem hltal každý díl neměl jsem dost, ikdyž začátek třetí série nebyl nejpovedenější po pár dílech to opět nabralo šťávu. Druhý segment je od 5-7 série, myslím že už to měl na starosti někdo jiný, minimálně režie, ale člověk si zvykl a nové nápady osvěžili celý seriál, navzdory tomu, že se zde začaly objevovat lehce vyjeté koleje, že vrahem bývá ten, který je v díle nejkratší dobu. Nicméně kvůli oblíbenosti postav to zkousnete. Dokonce zkousnete i jiný dabing Beckettové, a to že bylo co zkousávat :) A pak tu máme segment 3 a to je celá 8 série. Bohužel se něco stalo a celá polovina série je vlastně tragická, která popírá úplně logiku předchozích řad. Byli rumors, že Fillion s Katic se zrovna nemuseli a ikdyž to nebylo potvrzeno, tak je to na seriálu vidět, skoro spolu ve společných scénách nehráli a už to zkrátka nebylo ono. Druhá půlka už je o něco zajímavější a vlastně začne zase bavit a dořeší se poslední nedořešené záhady. Každopádně za mě skvělý detektivní seriál!!! ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Ona je policejní detektiv, hezká, sympatická, bez chlapa, se specifickým úsměvem a mimikou rtů. On je spisovatel, trochu cynik housovského stylu, taky sympaťák, kterého má ona na krku, protože on o ní píše. On má dospívající dceru, trochu otravnou (ale ději neškodící) matku a nesnesitelnou exmanželku. A to mi ke spokojenosti stačí, protože mezi to mezi oběma funguje. # Hodnoceno po 5 dílech; a po 3 sériích se můj názor nemění. #"Jmenuje se Burt, umí kouzlit." "Tak to doufejme, že do rána zmizí." # poznámky: 4x21 - díl s Caseym z Chucka # A ani 6. řada neubírá na kvalitě, naopak mě baví originálním pojetím mnohých dílů. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Už od dôb Firefly som považoval Nathana Filiona za herca schopného pohrať si s divákovími emóciami. To, že mu bola ponúknutá úloha v ďalšom seriáli považujem za veľmi inteligentný ťah. Čo dokazuje aj pripravovaná 6 séria. Priznám sa keď som videl seriál v dobe keď začínal, prišiel mi veľmi otrepaný. V každom dieli sa riešilo len to isté a schémy boli úplne rovnaké. Až keď som pretrpel prvých 10 dielov - teda 1 sériu, dostalo sa mi plnohodnotného a tak trocha iného detektívneho seriálu - niečo na štýl Monka. Výborne sa na tom zabávam, sledujem vývin rôznych postáv a hlavne si ich obľubujem. Po dlhom čase výborná záležitosť, ktorá je pri zemi a vystačí si s vtipom a talentovaným strihačom. Plus Stana Katic je bez kecov najkrajšia detektívka na televíznej obrazovke. Prvá séria 60%. ()

MonaSax 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se vrhla na tenhle kousek a hned u první epizody jsem si říkala, vždyť ten Rick Castle mi někoho připomíná, ano je to Hank Moody z Californication, zlobivý záletník, ale není to tak uplně pravda, Rick není tak špatný otec jako Hank a taky to není takový alkáč. Jinak herec Nathan Fillion a herečka Stana Katic jsou mi celkem sympatický a přijde mi, že i ty případy, co spolu řeší, jsou celkem zapeklitý a zajímavě udělaný, zatím mně to celkem baví, uvídíme jak to bude dál. ()

Galerie (2 637)

Zajímavosti (29)

  • Nathan Fillion musel během castingu absolvovat čtení s celkem 125 herečkami, než našli tu správnou Beckettovou. (Ajka1)
  • V 6. epizodě 2. série má Jon Huertas na halloweenské párty kostým/uniformu vojáka ze seriálu Generation Kill (od r 2008), kde hrál seržanta Poka Esperu. (ČSFD)

Reklama

Reklama