Reklama

Reklama

Castle na zabití

(seriál)
Ukázka z filmu 1
Krimi / Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2009–2016), 124 h 47 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

Barry Schindel (povídka)

Hrají:

Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson Jerald (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(173)

Úspěšný autor kriminálních románů Rick Castle žije se svou pubertální dcerou a svojí matkou v celku vyvážené domácnosti. Jednoho dne se však dostává na policejní oddělení, protože se ve městě objeví vrah, který kopíruje způsoby vražd z jeho knih. Při té příležitosti se seznámí s půvabnou vyšetřovatelkou Kate Beckettovou, a protože ho žena zajímá, přes své známosti se "vetře" na policejní oddělení, aby se mohl účastnit vyšetřování, které Kate vede... (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Ukázka z filmu 1

Recenze (367)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Po pilotu slušné, ale dál se pouštět nehodlám. Příliš málo hodnocení na to, aby se dalo tvrdit, že tohle schéma se českému divákovi bude líbit a seriál může v tuzemském televizním prostředí uspět. Ruku však na srdce, naše společnost ještě není připravena nechat si sebrat vymývárny VKV s ORZ na ULICI a nahradit je touto "neškodnou" zábavou. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Slovenský názov rulez... Kombinácia Bootha (KOSTI) a Moodyho (CALIFORNICATION) je prekvapivo účinná aj napriek tomu, že ide o štandardný, ba až tuctový krimi seriál (ktorý je tu na csfd momentálne značne preceňovaný). Kapitán zo Serenity (FIREFLY) je skrátka kult sám o sebe... Inak to, že sa tam mihol James Patterson (autor Zberateľa bozkov či Ako pavúk) je celkom cool... Kua, napokon som sa neskutočne namotal a dávam plný počet... ()

Reklama

kikuka 

všechny recenze uživatele

Je funky sledovať vlastne variáciu na X-Files, teda, čo sa týka postáv: racionálne a logicky situovaná ženská postava, oproti nej "fikcionalista", dvaja spoluhráči a dokopy fasa tím. Šarmantné, vtipné, hravé, chytľavé bez toho, že by si robilo srandu z prípadov, ktoré sú predmetom vyšetrovania, nech sú už akokoľvek bizarné. Som naozaj zvedavá, ako dlho sa podarí udržať hranu medzi hlavnými postavami iskrivú a do akých rozmerov mi Nathan popriberá. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Už od dôb Firefly som považoval Nathana Filiona za herca schopného pohrať si s divákovími emóciami. To, že mu bola ponúknutá úloha v ďalšom seriáli považujem za veľmi inteligentný ťah. Čo dokazuje aj pripravovaná 6 séria. Priznám sa keď som videl seriál v dobe keď začínal, prišiel mi veľmi otrepaný. V každom dieli sa riešilo len to isté a schémy boli úplne rovnaké. Až keď som pretrpel prvých 10 dielov - teda 1 sériu, dostalo sa mi plnohodnotného a tak trocha iného detektívneho seriálu - niečo na štýl Monka. Výborne sa na tom zabávam, sledujem vývin rôznych postáv a hlavne si ich obľubujem. Po dlhom čase výborná záležitosť, ktorá je pri zemi a vystačí si s vtipom a talentovaným strihačom. Plus Stana Katic je bez kecov najkrajšia detektívka na televíznej obrazovke. Prvá séria 60%. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Nyní už je jasné, že jednu seriálovou etapu mám definitivně za sebou, poslední z nejstarších kousků svou horečnatou aktivitou (minimálně dvě sezóny jde už kvalita pozvolna, ale nezadržitelně dolů) doslova zničil sám sebe a Castle je po sedmi letech zrušen. Díky Bohu, že tvůrce nenapadlo pokračovat s jinou hlavní ženskou představitelkou, nebo vymýšlet další překombinované dějové kejkle, v epizodě "Crossfire" se ústřední dvojice dočkala důstojného zakončení svých osudů i směrem k budoucnosti, na kterou nejskalnější fanoušci čekali a nevadilo by jim, kdyby seriál trval třeba patnáct let. Ta ústřední dvojice, která se ze začátku dala dohromady z poněkud ohraných příčin, pokračovala nejchytřejšími dialogovými přestřelkami od doktora House, aby pomalu končila soukromými dramaty, z nichž některá se zbytečně zamotala. Hlavně byl ale Castle vzpruhou pro nás, věčné romantiky, proto ten bilanční komentář a snížení hodnocení o hvězdu. FICTION BECOMES REALITY. ()

Galerie (2 633)

Zajímavosti (29)

  • Hlavní představitelé Nathan Fillion a Stana Katić údajně v reálném životě nemají tak idylický vztah jako jejich seriálové postavy. Podle francouzského magazínu Télé 2 se prý dokonce nesnášejí. (Olík)
  • V 17. díle 6. řady "In the belly of the beast" se hlavní postava Kate Beckett (Stana Katic) objeví v několika "mučících" scénách. Všechny tyto scény, kromě pádu ze srázu, natáčela sama Stana Katic bez využití kaskadéra. Když měla po natáčení popsat tento díl jedním slovem, zvolila slovo "fun", v překladu "zábava". (macuzuz)

Reklama

Reklama