Reklama

Reklama

Castle na zabití

(seriál)
TV spot
Krimi / Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2009–2016), 124 h 47 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

Barry Schindel (povídka)

Hrají:

Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson Jerald (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(173)

Úspěšný autor kriminálních románů Rick Castle žije se svou pubertální dcerou a svojí matkou v celku vyvážené domácnosti. Jednoho dne se však dostává na policejní oddělení, protože se ve městě objeví vrah, který kopíruje způsoby vražd z jeho knih. Při té příležitosti se seznámí s půvabnou vyšetřovatelkou Kate Beckettovou, a protože ho žena zajímá, přes své známosti se "vetře" na policejní oddělení, aby se mohl účastnit vyšetřování, které Kate vede... (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele bubun k tomuto seriálu (2)

Poslední píseň (2012) (S05E07) odpad!

Příšerná epizoda. Některé filmařské postupy a "speciální epizody" stárnou hůř než jiné, a toto je důkaz. Točit "dokument" o kapele, jejíž člen je zavražděn,  přičemž má štáb přístup ke všemu, co vyšetřování vraždy obnáší, a když si Castle s Becketovou chtějí pohovořit o případu v soukromí, a zavřou se tedy v kanceláři, tak samozřejmě zapomenou na všudypřítomný štáb, a chovají se jako milenci, aniž by si zatáhli žaluzie (když už tam všude jsou!), to, že těch kameramanů musí být kolem našich vyšetřovatelů minimálně deset, když si vezmete, z kolika všemožných úhlů kriminalisty a Castla zabírají, to, že kamera snímá Castla zepředu, po náhlém navazujícím střihu však jiná kamera zezadu, takže vidíme, že před Castlem žádná kamera samozřejmě není, no, prostě takových nesmyslů je tam spousta... Bohužel to nemá šanci zachránit ani notně vyčpělý humor a chabá dějová linka. ()

Vrah v síti (2014) (S07E05) 

Příběh tak na tři hvězdičky, ale za ten webmercial na konci (viděn a slyšen v mnoha jazycích, nejlepší je asi ve španělštině, ale ani slovensky to není špatné: "Mrazivé a napínavé dobrodružstvo - nový román") dávám jasnejch pět! ()

Reklama

Reklama