Reklama

Reklama

Castle na zabití

(seriál)
Ukázka z filmu 7
Krimi / Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2009–2016), 124 h 47 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

Barry Schindel (povídka)

Hrají:

Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson Jerald (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(173)

Úspěšný autor kriminálních románů Rick Castle žije se svou pubertální dcerou a svojí matkou v celku vyvážené domácnosti. Jednoho dne se však dostává na policejní oddělení, protože se ve městě objeví vrah, který kopíruje způsoby vražd z jeho knih. Při té příležitosti se seznámí s půvabnou vyšetřovatelkou Kate Beckettovou, a protože ho žena zajímá, přes své známosti se "vetře" na policejní oddělení, aby se mohl účastnit vyšetřování, které Kate vede... (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Gereth k tomuto seriálu (1)

Castle na zabití (2009) 

Jako krimi moc nezaujme. Schéma je obvykle stejné. První podezřelý (nikdy vrah), Castle vytáhne nějaký info, druhý podezřelý(nikdy vrah), mimochodem je vám představena nějaká postava, která na první pohled vypadá nevinně, oddechová scéna, při který si to Castle (většinou přes nějakou alegorii s dcerou nebo matkou) nebo Backettová (většinou přes její špatný zážitek z minulosti)dá dohromady a nakonec se zjistí že ta na první pohled nevinná postava byla vrahem. Ovšem co zvyšuje zábavnost o 2 třídy výše je samotný Castle. Co slovo to hláška, přestřelky s Backettovou jsou nejlepší na celém serialu. Sem tam se dočkáme dobrého nadhozu i od Montgomeryho, Esposita nebo Ryana a občas zaperlí i matka Castla. Ve výsledku je to pro mě tedy spíše komedie na odreagování, než krimi a přesto, že to asi nebylo primárním cílem, tuto úlohu plní výborně. // Nejoblíbenější postava: Richard Castle // 1. serie: 80% // 2. serie: 80% // 3.serie: 60% // 4.serie: 70% // 5.serie: 70% // 6. serie: 60% // 7. serie: 60% ()

Reklama

Reklama