Reklama

Reklama

Castle na zabití

(seriál)
Ukázka z filmu 8
Krimi / Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2009–2016), 124 h 47 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

Barry Schindel (povídka)

Hrají:

Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson Jerald (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(173)

Úspěšný autor kriminálních románů Rick Castle žije se svou pubertální dcerou a svojí matkou v celku vyvážené domácnosti. Jednoho dne se však dostává na policejní oddělení, protože se ve městě objeví vrah, který kopíruje způsoby vražd z jeho knih. Při té příležitosti se seznámí s půvabnou vyšetřovatelkou Kate Beckettovou, a protože ho žena zajímá, přes své známosti se "vetře" na policejní oddělení, aby se mohl účastnit vyšetřování, které Kate vede... (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Ukázka z filmu 8

Recenze (368)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Nyní už je jasné, že jednu seriálovou etapu mám definitivně za sebou, poslední z nejstarších kousků svou horečnatou aktivitou (minimálně dvě sezóny jde už kvalita pozvolna, ale nezadržitelně dolů) doslova zničil sám sebe a Castle je po sedmi letech zrušen. Díky Bohu, že tvůrce nenapadlo pokračovat s jinou hlavní ženskou představitelkou, nebo vymýšlet další překombinované dějové kejkle, v epizodě "Crossfire" se ústřední dvojice dočkala důstojného zakončení svých osudů i směrem k budoucnosti, na kterou nejskalnější fanoušci čekali a nevadilo by jim, kdyby seriál trval třeba patnáct let. Ta ústřední dvojice, která se ze začátku dala dohromady z poněkud ohraných příčin, pokračovala nejchytřejšími dialogovými přestřelkami od doktora House, aby pomalu končila soukromými dramaty, z nichž některá se zbytečně zamotala. Hlavně byl ale Castle vzpruhou pro nás, věčné romantiky, proto ten bilanční komentář a snížení hodnocení o hvězdu. FICTION BECOMES REALITY. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Tak předně, Nathan Fillion je boží a charisma má na rozdávání. Je to chytré, vtipné, Stana Katic je kočka a Castlova dcera jakbysmet. Postavy jsou propracované a narozdíl od jiných seriálů, zde mi nevadila romantická rovina. Dialogy pobaví a celé je to švitořivé a často jsem se zasmál. Narážky na Firefly a Fillionovu ikonickou roli kapitána Malcolma Reynoldse skrze seriál mě neskutečně těší. Když se tam objeví herec z Firefly, tetelím se blahem. Protože Firefly je pro mě Top! ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 13.1.2010 + ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: PRIMA = 8.9.2010 --- Ak budú slovné prestrelky medzi spisovateľom a vyšetrovateľkou gradovať, zostane aj moje hodnotenie takto vysoko. Som príjemne prekvapený. (10.3.2009) Človek, ktorý vymyslel ten slovenský názov je CHUJ ! (24.12.2009) Tak ten slovenský DEMENTNÝ názov je používaný iba v programových vestníkoch a na propagáciu na webe. Dnes som sa odvážil zhliadnuť na vlastné oči akým spôsobom je CASTLE na JOJ vysielaný a ALELUJA, JOJ v dabingu žiadnu Vtierku ani nič podobné NEPOUŽILA. Názov ponechala dabingom nedotknutý. Hurá !!! (3.2.2010) EDIT: Tak v II. sérii už JOJ použila ten odporný názov aj v dabingu. FUJ ! (8.9.2010) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Někdy stačí k úspěchu opravdu málo.Vemte sympatického neotesaného řízka,který se živý psaním detektívek a jeho ego je větší než Nicolase Sarkozyho,hoďte ho na krk prací posedlé,citově odměřené,tvrdé a sexy policistce.Nechte je společně rešit případy,jeho hláškovat,jí nechápavě kroutit hlavou,nechte jim průběžne ukazovat a měnit jejich charakter aby mohli diváky nechat v napětí kdy si konečně vyznají lásku a máte zaděláno na další super seriál,který sice klišoidně kopíruje styl Bones,Live,Dempesyho a McPeacové atd. ale prostě funguje.Tohle je to co řikám pořád,jak mile má seriál sympatické obsazení je to půlka úspěchu a hašteření mezi lehkovážným charismatickým týpkem a odměřenější ženštinou po jeho boku prostě funguje vždycky. 80%. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Ze začátku působil Castle jako zjevení. Byl jiný než ty smrtelně vážné kriminálky a samotný Castle je kousavý rypák, který se z ničím moc netají a klidně je ochotný házet sarkastické hlášky na jakoukoliv adresu. Jenže postupným vývojem seriálu se z něj ta tuctová kriminálka stala. Z vtipných dvojsmyslů se staly životní modra, z kousavých komentářů se přešlo na lehký humor a vyšetřování vražd se přesunulo z vedlejší koleje na tu hlavní.Většina podezřelých je nezajímavá a samotné vyšetřování je založeno na tom jak se zrovna scénáristé vyspaly a jak moc to dává smysl : "zavraždil jste ho aby vám nepokazil reputaci" ~ "Já žádnou reputaci nemám" ~ Tak jste ho zavraždil aby jste si udělal na váš podnik reklamu" ~ "Nepotřebuju reklamu" ~ "Sebral vám z kasy 2 000 dolarů, to vás muselo naštvat". Prostě tady máme týpka a snaží se to na něj hodit asi 15 teoriemi. A 5 minut před koncem se oběví pravý vrah a je konec. ()

Galerie (2 637)

Zajímavosti (29)

  • V 6. epizodě 2. série má Jon Huertas na halloweenské párty kostým/uniformu vojáka ze seriálu Generation Kill (od r 2008), kde hrál seržanta Poka Esperu. (ČSFD)

Reklama

Reklama