Reklama

Reklama

JAG

(seriál)
  • USA JAG (více)
Krimi / Drama / Akční / Mysteriózní
USA, (1995–2005), 174 h 17 min (Minutáž: 44–93 min)

Režie:

Bradford May, Tony Wharmby, Alan J. Levi, Jeannot Szwarc (více)

Hrají:

David James Elliott, Catherine Bell, Patrick Labyorteaux, John M. Jackson, Scott Lawrence, Zoe McLellan, Tracey Needham, Karri Turner, Chuck Carrington (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(226)

Obsahy(1)

Major Rabb (David James Elliot) a jeho kolegové z vojenské prokuratury vyšetřují případy na palubách lodí, vojenských ponorek i letadel. (oficiální text distributora)

Recenze (279)

KayTee 

všechny recenze uživatele

V pubertě jsem tento seriál milovala. Meg v první řadě se mi nelíbila, ale od druhé řady to dostalo s MacKenziovou ten správný šmrnc :-) Bohužel poslední řady už ztratily na kvalitě a seriál doplatil na zbytečné prodlužování. Nedokázala jsem na to pak už koukat. Ale nedávno jsem si našla posledních 7 minut seriálu a koukla jsem se aspoň na happyend :-) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jako náborový film USAF, USMC nebo US NAVY skvělé. Catherine Bell je k sežrání, ale jenom to dobrý seriál neudělá. Jako nejlepší hodnotím díl, ve kterém hrdinný Harmon Rabb, Jr. zmlátí výcvikového seržanta NAVY SEALs:P Poslední série se zvrhávají v nepokrytou propagandu americké války proti terorismu a fušují i do parodie na špionážní akci. Nicméně jsou co do hereckých výkonů, scénáře i efektů stejně ubohé jako jejich starší sestřičky. Někdo prostě neví, kdy přestat...tohle bylo pět minut po dvanácté. Pokud jste viděli nějaký díl NCIS, strhněte ještě jednu hvězdičku...tak jako to udělám já:) ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál mám celkom dobré spomienky. David James Elliot pre mňa v minulosti predstavoval typ chlapa, akým sa chcem stať. Rázny vo svojich názoroch, citlivý, zdatný, dobre vyzerajúci, múdry a mnoho iných dobrých prívlastkov. Catherine Bell som v tomto filme miloval. Bola nádherná, v sexy vojenskej uniforme jej to svedčalo. Celý seriál som čakal len na to, kedy sa dvaja hlavný hrdinovia dajú dokopy. Častokrát však dej prebiehal úplne inak ako by som predpokladal, nehovoriac, že mal tiež spojitosť s vojnou v bývalej "Juhoške", čo mňa vyslovene dráždi. Hlavní hrdinovia dlho neboli spolu, z čoho som bol smutný. Veľakrát som sa nudil a buď ma dráždila prílišná formálnosť alebo nepodstatná neformálnosť dialógov. Dej častokrát nebol svižný, bol uspávajúci a nezáživný, ale prostredníctvom dvoch hlavných hrdinov som si ho ako tak obľúbil. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Po poměrně ucházejícím pilotním filmu jsem byl navnaděn, ale již během první série se dostavilo zklamání. Tahle námořnictvo propagující série není vyloženě špatná a v nejhorším se dá nějakej ten díl přežít, ale zabíjet čas se dá i zajímavěji. Herecké obsazení sází na atraktivitu a postavy na uhlazenost a nezbytnou spravedlnost. Díly se pak příležitostně tuní záběry na vojenskou/námořní/leteckou techniku a některé z dílů byly i originální. Kdyby to zařízli po první sérii, bylo by to také za 3, ale s postupujícími sériemi, jako obvykle, kvalita klesla. ()

Movie Gourmet 

všechny recenze uživatele

Jakmile vyměnili Harmonu Rabbovi (David James Elliott) hereckou partnerku Tracey Needham za sexy a inteligentní Catherine Bell, hned se to dalo sledovat o něco líp. V dílech, kde figuroval i Trevor Goddard, jenž ztvárnil Mic(a) Brumby(ho) a uměl Harmovu namyšlenost usměrnit do patřičných mezí a nakopat mu jeho příšlovečný zadek, tak to celé mělo ještě větší šťávu. Hlavně jakmile Mic začal "vyjíždět" po Mac :D Verdikt: 2 1/2* - 3* a 60 - 70 %. PS. Nutno upozornit, že ke sledování se člověk musí přenést přes ty propagandistické kecy atd., protože jinak je ten seriál hrozná sra.ka. D.J. Elliott totiž absolutně neumí hrát, zná jen jeden významný pohled, který uplatňuje v jakékoliv situaci. ()

Galerie (561)

Zajímavosti (44)

  • V epizódach Dezertér (1995) a Hemlock (1996) sa objavuje postava tajomného kamaráta námornej mladšej poručíčky Meg Austinovej (Tracey Needham) nazývaného „Ollie.“ Postavu „Ollie“ hral politický komentátor a bývalý podplukovník námornej pechoty Oliver Laurence North (na fotografii). Oliver North sa ešte krátko objavil v epizóde Připraveni, nebo ne (2002), kde hral sám seba. (koba)
  • Producenti stanice CBS po první řadě seriálu usoudili, že se seriál nevyplácí, a jeho další natáčení zastavili. Vzápětí práva zakoupila konkurenční televizní stanice NBC a v seriálu pokračovala. (Mafyn)

Související novinky

Zemřel herec Dean Stockwell

Zemřel herec Dean Stockwell

09.11.2021

Ve věku 85 zemřel americký herec a držitel dvou Zlatých glóbů, Dean Stockwell. Jeho kariéra k dnešnímu dni čítá přes dvě sta filmových a televizních rolí. Tvůrce nominovaný na Oscara svou hvězdnou… (více)

Reklama

Reklama