Reklama

Reklama

JAG

(seriál)
  • USA JAG (více)
Krimi / Drama / Akční / Mysteriózní
USA, (1995–2005), 174 h 17 min (Minutáž: 44–93 min)

Režie:

Bradford May, Tony Wharmby, Alan J. Levi, Jeannot Szwarc (více)

Hrají:

David James Elliott, Catherine Bell, Patrick Labyorteaux, John M. Jackson, Scott Lawrence, Zoe McLellan, Tracey Needham, Karri Turner, Chuck Carrington (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(226)

Obsahy(1)

Major Rabb (David James Elliot) a jeho kolegové z vojenské prokuratury vyšetřují případy na palubách lodí, vojenských ponorek i letadel. (oficiální text distributora)

Recenze (279)

Heraldika 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál, byť jakkoliv pro mě nesnesitelný, miloval můj neskutečně vzdělaný dědeček. Vypnul svůj mozek chemika a prostě se nechal bavit. Tak si ho pamatuju, v křesle s brýlemi na nose. Dnes je to přesně 10 let, co mi odešel, takže teď to bude jeden soukromý vzkaz tam někam: Stando, ahoj. Chybíš.. ()

kukentipla odpad!

všechny recenze uživatele

O čem to je? Hlavní hrdina byl výborný pilot, pak zjistili, že je šeroslepej a tak se vrhl na dráhu právníka ve službách americké armády. S řešíním případů mu pomáhá neskutečně fešná kolegyně. Co já NATO? Zápletky jak z parodie ovšem myšlené vážně. Toporné herecké výkony všech zúčastněných. Dialogy z kategorie demence++. Tohle je neskutečně špatný seriál. ()

Reklama

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Po dlouhých 8 letech jsem viděl konečně závěrečnou epizodu a tak mohu ohodnotit. Řeči o tom, že je seriál náborovou propagandou a motá se okolo všech složek US army je jako vyčítat Dr. Houseovi, že se vše točí okolo lékařství. Jinou věcí jsou ovšem herecké výkony. Na Catherine a spoustu částí jejího těla se sice šíleně dobře dívá, ale žádné herecké výkony od ní nečekejte. Vykulené oči Harma pak začnou člověka srát asi tak od druhého záběru a to má seriál snad 10 sérií. Nebýt jednotlivé epizody tak repetitivní a ke konci opravdu nevařit naprosto z vody, hodnotil bych výše. Takhle dobrý tak na TV Nova v 90. letech. Podobný formát je doufám už naprosto přežitý. 59% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Pár epizód som videl, neoslovila ma to napriek tomu, že armáda a najmä druhá svetová vojna mi neboli cudzie, plus vyrastali sme v detstve plnom správ o vojne v Perskom zálive a vtedy sme verili, že tam išli američania strážiť demokraciu, aj keď pojmu demokracia sme ešte nerozumeli. A nerozumie jej dodnes mnoho progresívnych politikov. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

50%, u JAGa snad nejvíce ze všech seriálů záleží na tom, na který díl zrovna narazíte. U některých dílů se nudíte natolik, že byste si nudou ukousali nehty a z toho vidíte díl, plný vtipů, hlášek, soudních přelíčení a v neposlední řadě také akce. O hercích snad jen tolik, že na seriál hrají velmi slušně. ()

Galerie (561)

Zajímavosti (44)

  • Počnúc 5. sériou seriálu patria medzi vojenské vyznamenania námorného nadporučíka Mica Brumbyho (Trevor Goddard) austrálske vyznamenania: Kríž za záslužnú službu (Conspicuous Service Cross), Medaila za účasť v bojovej operácii (Active Service Medal), Medaila za službu vo vojenskej operácii (Service Medal), Medaila za službu pre obranu (Defence Force Service Medal). Okrem toho k jeho vyznamenaniam patrí aj Medaila OSN za misiu UNTAC (United Nations Transitional Authority in Cambodia Medal) a saudskoarabská Medaila za oslobodenie Kuvajtu (نوط تحرير الكويت). (koba)
  • Námorná poručíčka (Lieutenant) Harriet Simsová (Karri Turner) má v scénach odohrávajúcich sa v súdnej sieni dôstojnícke výložky námorného mladšieho poručíka (Lieutenant (j.g.)). (koba)

Související novinky

Zemřel herec Dean Stockwell

Zemřel herec Dean Stockwell

09.11.2021

Ve věku 85 zemřel americký herec a držitel dvou Zlatých glóbů, Dean Stockwell. Jeho kariéra k dnešnímu dni čítá přes dvě sta filmových a televizních rolí. Tvůrce nominovaný na Oscara svou hvězdnou… (více)

Reklama

Reklama