Reklama

Reklama

Kriminálka Las Vegas

(seriál)
  • USA CSI: Crime Scene Investigation (více)
Trailer 1
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA / Kanada, (2000–2015), 261 h 38 min (Minutáž: 41–65 min)

Režie:

Kenneth Fink, Richard J. Lewis, Danny Cannon, David Grossman (více)

Scénář:

Dustin Lee Abraham, Naren Shankar, Jerry Stahl, Henry Alonso Myers (více)

Hrají:

William Petersen, Laurence Fishburne, George Eads, Paul Guilfoyle, Eric Szmanda, Robert David Hall, Marg Helgenberger, Jorja Fox, David Berman (více)
(další profese)

Série(16) / Epizody(337)

Obsahy(1)

Lasvegaská kriminalistická divize je druhá kriminální laboratoř v USA. Řeší případy, které by každé jiné oddělení vzdalo. Vedená umíněným kapitánem Jimem Brassem a svérázným Gilem Grissomem pátrá po zločincích za pomoci nejnovějších vědeckých analýz. (TV Nova)

Videa (142)

Trailer 1

Recenze (446)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Do Top Tenu svých nejoblíbenějších seriálů bych si CSI nedala, ve skutečnosti jsem první řadu docela ignorovala. Nemám rada krimi seriály, ve kterých je tolik postav, které navíc nejsou podpořené něčím zajímavým ze svého soukromí nebo minulosti. Ale Grissom a jeho tým mě nakonec přece jen dostali. Chce jim to jenom dát čas. A pak se přistihnete, že se dokonce těšíte na další bizarní mrtvolu, krev na propiskách, prašivou kočku, sperma v posteli atd. atd. Ale nevěřím, že tahle laťka vydržela Bruckheimerovi celých šest sezón, které u nás stejně neuvidíme, jak má Nova ve zvyku. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Kriminální seriály mám velmi rád a spojení forenzních detektivů sbírajících důkazy těmi nejmodernějšími metodami se zajímavým hereckým obsazením slibovalo dobrou podívanou. A rozhodně to není špatné, i když se nemůžu zbavit pocitu, že tu bylo zaděláno na víc. Dalším možným problémem je to, že přece jen upřednostňuji "standardní" vyšetřovací metody a především behaviorální výzkum a s ním spojené profilování pachatelů... A tady mi to chybí. Po pár dílech mám technických fíglů až nad hlavu a "Kriminálka Las Vegas" mě začíná pomalu ale jistě nudit - nesedí mi na ní ani její zvláštní atmosféra. Možná je to kamerou, která jakoby mezi mě a dění na obrazovce stavěla zeď a nedovolovala mi tím, abych se do vyšetřování "ponořil". Ve výsledku je pro mě "Kriminálka Las Vegas" jen průměrným televizním dílem, sice se zajímavým nápadem, ale už méně zajímavou realizací... P.S.: S jistým překvapením musím konstatovat, že seriál jde od třetí série kvalitativně nahoru, a že mi jeho postavy postupem času celkem přirostly k srdci, takže si v poslední době nenechám ujít skoro žádný díl - obzvlášť za současné seriálové nouze na našich obrazovkách... Takže hodnocení zvedám. Edit: I po odchodu Grissoma si "CSI: Las Vegas" drží svoji velmi vysokou úroveň. ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

PERFEKTNÍ! Byly doby kdy jsem to nahrával a smažil každý nový díl . Trochu mi vadily naturalisticky pojatý pitvy, ale jako kriminálka nejlepší. Hodně dobře rozebraný pátrání a v 1. díle i 2-3. případy a pořád dobrá orientace. Záhady kolem vraha co posílá miniatury místa činu Grissomovi považuji za vrchol celé série. Postupem času, jak začaly přibývat další a další CSI bylo těžší udržet si své dominantní postavení. Myslím, že je také umění v nejlepším přestat. 15x řad je moc a vykrádá sama sebe.. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

celý je to sice jeden velikej nesmysl,ale česem jsem si na to zvyknul a las vegas se mě i začalo líbit,že všech tří kriminálek,je vegas určite nejlíp obsazené,má nejlepší znělku a nejlepší režiséry.najdete zde několik dílů které jsou opravdu špatné,ale třeba dvojdíl od tarantina je roztomile morbidní a drsnej.jako oddych pro nudný večer slouží kriminálka skvěle,ale že bych si to pustil třeba sám na dývku,no to jen těžko. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Úžasný seriál který mě oslnil svou originalitou!! Skvělé herecké výkony, neotřelá zápletka a jeden z mála seriálů který se drží skutečně toho co slíbil a velká část epizod se odehrává v laboratořích ne jako kriminálka Miami či new York které se jeví jako tuctová kriminálka.....opravdu fascinující a jedinečný seriál o kterém ještě uslyšíme!!!!! ()

Galerie (2 257)

Zajímavosti (84)

  • Ve scéně, kdy Dr. Robbins (Robert David Hall) s Davidem ponořují mrtvolu do lázně s roztokem, hraje skladba „God is Dead?“ od legendární metalové kapely Black Sabbath. (rublik05)
  • Zaujímavosť platí pre 1. časť IX série: Jorja Foxová sa v tejto epizóde vrátila k svojej postave Sary Sidleovej. (ash99)
  • Jako v každém Tarantinově filmu ani zde nechybí záběr z kufru vozidla, kterým je Tarantino pověstný. (venca)

Související novinky

Quentin Tarantino zřejmě míří do televize

Quentin Tarantino zřejmě míří do televize

17.11.2022

Pokud se nějaké zprávy ze světa filmu jen stěží dají brát vážně, jsou to právě informace o tom, co by se mohlo stát dalším projektem režiséra Quentina Tarantina. Třetího Kill Bill ani eRkového Star… (více)

Training Day se dočká pokračování

Training Day se dočká pokračování

07.02.2016

Kriminální klasika, za níž si Denzel Washington odnesl domů Oscara, míří na malou obrazovku. Pilotní díl nového seriálu natočí Antoine Fuqua, režisér filmového Training Daye, přičemž se do svojí… (více)

Zpátky na Divoký západ

Zpátky na Divoký západ

13.11.2010

A rovnou na ten divoký Divoký. Ano, Wild Wild West se vrací. Nelekejte se, nikdo v Hollywoodu se nezbláznil a nechce natočit pokračování nepříliš povedeného a pramálo úspěšného steampunkového… (více)

Střídání na Kriminálce

Střídání na Kriminálce

08.08.2008

To, že Jerry Bruckheimer vládne akčním filmům, by bylo zbytečné připomínat, ale on je podobně úspěšný i v televizi. Mezi jeho nejslavnější a nejvýdělečnější dílka patří série CSI. V televizi teď… (více)

Reklama

Reklama