Reklama

Reklama

Kriminálka Miami

(seriál)
  • USA CSI: Miami (více)
všechny plakáty
TV spot 6
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2002–2012), 173 h 1 min (Minutáž: 43–45 min)

Hrají:

David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Rex Linn, Jonathan Togo, Eva LaRue, Khandi Alexander, Omar Benson Miller, Sofia Milos, Rory Cochrane (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(232)

Obsahy(1)

Na rozdiel od kolegov v Las Vegas, ktorí dokonale poznali prostredie suchej púšte, kriminalisti z Miami vyšetrujú zločiny v dusnej a vlhkej klíme bujnej subtropickej vegetácie Floridy. V jednotke C.S.I. Miami ďalej pracujú Calleigh Duquesneová (Emily Procterová), južanská kráska, ktorá sa špecializuje na balistiku a balistické testy, ďalej Tim Speedle (Rory Cochrane), mladý vyšetrovateľ s dobrými stykmi v uliciach, Eric Delko (Adam Rodriguez), expert na vodu, ktorý vie všetko o riekach a močiaroch na Floride a pozná všetky biologické a fyzikálne procesy, ktoré sa v nich odohrávajú. Neoddeliteľným členom tímu je vševediaca súdna lekárka a koroner Dr. Alexx Woodsová (Khandi Alexander), ktorá načúva reči stôp na telách obetí. Jednotka forenzných vedcov z Miami dokáže vyriešiť aj také prípady vrážd, ktoré by iné laboratóriá pre náročnosť vzdali. Ich doménou sú dôkazy z miesta činu, predovšetkým odtlačky prstov či biologický materiál. Presné výsledky náročných vedeckých analýz, porovnávania DNA a nevyhnutná železná logika umožňujú efektívne pátranie po skutočných zločincoch. Pod prístrojmi najlepšie vybavených laboratórií na svete potom nájdené dôkazy prehovoria jasnou rečou a prezradia znalcom dostatok informácii o páchateľoch. Pomstia tých, čo už hovoriť nedokážu - obete zločinov. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (408)

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony srovnatelné s fialovejma ordinacema, zápletky s vraždama, co napsala a ten výchovný pohled hlavního vyšetřovatele s kdejakým čoklem, co dostal málo naloženo. ()

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale kriminálky Las Vegas a New York mě totálně nebaví. Stejně jako u Dextra i tady je výhrou Florida, ale hlavně u mě Miami boduje kvůli Horatiovi a jeho nasazení brýlí. We found semen in the victim's ear. Well... I guess you could say... *putting sunglasses on* ...she heard her killer cumming. MŇÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁUUUUU! ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

O niečo slabší mladší brat pôvodného CSI:LV, ale aby bol až o hviezdičku slabší, to si nemyslím. Vlastne tu jedinými rozdielmi sú Miami namiesto Las Vegas, namiesto mierne trafeného vedátora je šéfom kriminálky vševedúci ryšavec, ktorý má odpoveď na všetko a ešte k tomu jazdí na Hummerovi a posledným rozdielom sú žlté "Miamské" filtre, ktoré seriálu dávajú nádych originálneho vizuálneho poňatia. ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

"Myslim, ze tu mam vradzu" Horatio Kein - kazda epizoda C.S.I: Miami. Ach jo, ze zacatku se mi to libilo, ale potom me americti superodbornici se supervybavenim, superklikou a supervedomostmi zacali lezt krkem. A moralista Kein a spol. mi taky uz pekne trha zily, co je mu sakra do toho, ze nekdo prodava zavodni gumy 16 letejm kluku, kdyz uz maj ridicak? Serial dil od dilu upada... ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Horacio, Horacio.. dřív mě to bavilo víc, ale teď už to spadá do obecného průměru.. Btw. Delko je nejlepší! ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Nelítostní. Světci a světice pod vedením supersvětce se zrzavou kšticí zvaného Horatio, který má ve zvyku mhouřit přemýšlivě oči a sklánět hlavu k jedné straně - nejsem si jistá, zda podle vzoru poručíka "Columba" (1971) či "Velkého šéfa" (1969). Jsou týmem sehraným a VELICE schopným, z čehož vyplývá, že vás na základě třeba i téměř neviditelných, vpravdě miniaturních stop dostanou zaručeně za mříže, kde nejspíš zůstanete (udoláni tíhou jejich důkazů) zavření až zčernáte - nejlépe na věky věků ... odsouzeni podle ZÁKONA, pochopitelně, neboť Zákon je jejich Biblí - vždycky ... za každých okolností - bez ohledu na vaše problémy a na vaši motivaci. Na soucit si jen hrají, protože ONI jsou Zákon - kdo je víc ? P.S.: Jednotlivé epizody se pohybují v dosti široké škále od výrazně nadprůměrných až k nedodělkům podřadné kvality - těžko hodnotit seriál jako celek ... slabší 3* ()

Biggy 

všechny recenze uživatele

Zbytečnost byla vůbec začít s městem Miami, velice nezajímavé ... nesympatické herecké obsazení a zápletky ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejhorší ze CSI, nikdy jsem si nezvykl na styl jejich práce, mají uplně jinej styl práce, David Caruso je sice dobrej, ale maj jiný vyšetřovací metody, což mi vadí. Je to sice dobrý v tom, že to není uplná kopie. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Je tady sice Horacio Caine a jeho brylky, ale chybí tady dost napětí. Občas to rád zkouknu ale pravidelně to sledovat nemusím, 3 hvězdy. ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Tahle kriminálka mě velmi zaujala hned od začátku. Dokonce mi v určitých chvílích přijde lepší než Las Vegas. Jako největší plus dávám Davida Carusa, který se zde velmi chytl a svoji roli hraje skvěle! Ostatní, od Rodrigueze, na kterém je to velmi často postavené přes Emily Procter, která dodává ženské kouzlo až po Khandi Alexander, která ty mrtvoly vždy okomentuje takovým zajímavým způsobem. Jen mi trochu nesedl Jonathan Togo jako nový vyšetřotel Wolf, mnohem lepší byl Rory Cochrane. ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Krimi seriál, který se obvzláště vyžívá v nechutných rádoby detailech např. částí těla, krve aj. Nedoporučuji k jídlu. ()

AntonG. 

všechny recenze uživatele

Naprosto mimo realitu... Update: Ani nevím, co je na tom seriálu trapnější - řešené případy (hlavně způsob jejich řešení a těch technických hovadin, např. že čím více zazoomujeme fotku či video, tím bude ostřejší a detailnější:D), chování postav nebo ta "cool"režie. No asi úplně nejhorší je to, že rozřešení případu je téměř pokaždé dosaženo naprosto dementním a na první pohled nereálným získáním rozhodujícího důkazu (např. získání otisku prstu ze zrnivého a vůbec nekvalitního videozáznamu, OMG). Jinak Caruso je jako Horatio přímo otřesný... ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

První série byla ještě celkem umírněná, ale s postupujícími roky jí rostou čím dál větší manýry a je víc a víc nesnesitelnější. A Horatiův oblíbený "vražedný pohled s pomalu si sundávajícími/nasazujícími brýlemi" je jak nějaká parodie. Prostě hodně typická "brukheimaierovka" co mi místy leze krkem. ()

wader 

všechny recenze uživatele

Las Vegas je zábavnější - zajímavější případy, prostředí atp. A na psychické úrovni je Horacio úplně jako Walker Texas na té fyzické :-) ()

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Střídání na Kriminálce

Střídání na Kriminálce

08.08.2008

To, že Jerry Bruckheimer vládne akčním filmům, by bylo zbytečné připomínat, ale on je podobně úspěšný i v televizi. Mezi jeho nejslavnější a nejvýdělečnější dílka patří série CSI. V televizi teď… (více)

Reklama

Reklama