Reklama

Reklama

Policie New York

(seriál)
USA, (1993–2005), 194 h (Minutáž: 41–66 min)

Hrají:

Dennis Franz, Mark-Paul Gosselaar, Gordon Clapp, Charlotte Ross, Henry Simmons, Jacqueline Obradors, Garcelle Beauvais, Esai Morales, David Caruso (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Policejní jednotka newyorské policie řeší každý den drsné případy, které často přinášejí velmi netradiční situace. Ale osobitý přístup detektiva Andyho Sipowicze a jeho partnera jim jistě pomůže... (oficiální text distributora)

Diskuze

-==TRAX==-

-==TRAX==- (hodnocení, recenze)

Prima tento skvělý seriál začala vysílat od 7 řady a musím říct že dávám plných 5 hvězd, protože je to sice obyčejná kriminálka,ale s tím rozdílem, že tam řešej i svoje osobní problémy,osobní vztahy a svou náladu ze soukromí sebou tahaj i do práce k řešení případů a proto to působí tak reálně,obyčejně a hlavními představiteli jsou proto obyčejní lidé a žádní hrdinové bez citu jako v ostaních kriminálkách.Televize JOJ začala vysílat před nedávnem od 1 řady a nemůžu hodnotit jinak než také za plný počet...zkrátka je to nšco úplně jiného a přitom je to mnohem staršího data než ostatní vysílané kriminálky...A ještě k tomu je ze všech nejlepší hlavní postava Detektiv Andy Sipowicz,kterému prostě musíte fandit!!!!

frankiiee

frankiiee (hodnocení, recenze)

zatial pozeram len prvu seriu...a tu mozem hodnotit naozaj na jednotku ...je to strhujuce zaujimave ale co je hlavne...je to realne ..tiez sa mi paci prelinanie drsneho policajneho zivota s kazdodennymi problemamy obycajnych ludi

Související novinky

Zlý polda a hodný lupič

Zlý polda a hodný lupič

18.05.2008

Bod zlomu 2 a nová verze téměř zapomenuté hardcore pornografické kriminálky? Ano, v dnešní novince se dvě klasiky ze začátku 90. let dočkají remaku a pokračování. Nic s tím nenaděláte, už se začínají… (více)

Reklama

Reklama